spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Samtalesalon om HVERDAGSFORTRYLLELSE

Afholdt event

Samtalesalon om HVERDAGSFORTRYLLELSE

Fra DKK 100,00

Sted

Dato

11 feb 2018 kl. 14:00 - 16:00

Beskrivelse

Søndag den 11. februar starter forårssemesteret 2018 på Samtidens Akademi. Og vi markerer semesterstarten med en samtalesalon om HVERDAGSFORTRYLLELSE – og en masse gode samtaler om, hvordan vi sammen kan genfortrylle verden.

Det er langtfra tilfældigt, at det foregår netop på fastelavns søndag. For fastelavns søndag er et meget konkret eksempel på en dag, der står i forvandlingens tegn. En stund midt i den mørke vinter, hvor man kan tillade sig at lege og ikke er bange for at gøre sig selv til grin. Nogle får fornyede superkræfter gennem deres kostumer, andre bliver meget modige, når de gemmer sig bag masken og pludselig er alt muligt. Fastelavns søndag må man gerne te sig og tænke tosset. Det kan vi li’ – og vi voksne vil også være med. For på Samtidens Akademi tror vi på, at det er op til tosserne at skabe de vigtigste forandringer i vores samtid. Vi behøver ikke udklædninger og røde næser – men vi vil virkelig gerne tilbringe et par timer i fortryllelsens, forvandlingens og hverdagseventyrernes tegn.

Lysterapibar i kælderen

Sørg for enten at komme i god tid eller at have tid bagefter. For som en del af Frost Festival åbner der nemlig en "Lysterapibar" i kælderen under Klub, hvor vi holder samtalesalonen. Så både før og efter samtalesalonen har mulighed for at krybe ned i kælderen og få dig et ordentligt skud lysterapi og lydenergi, når du badet i lys lytter til specialkomponerede værker. Det er ganske gratis at supplere din samtalesalon med et besøg i lysterapibaren, så sørg for at have tid til at kigge derned enten før eller efter samtalerne.

Og så det praktiske...

Denne samtalesalon veksler mellem inspirationsoplæg, hvor Nadja Pass om Samtidens Akademi og sine tanker om hvordan vi sammen kan genfortrylle verden - og samtaler hvor gæsterne to og to udforsker forskellige spørgsmål som Nadja stiller undervejs. Nogle samtaler er korte, andre lange og de sættes igang gennem forskellige samtalestartere og samtalemenuer. Det er sjovest, hvis du snakker med nogen, du ikke allerede kender - så du kan nemt dukke op alene. Nadja skal nok sørge for, at du finder nogen at snakke med.

Det kræver ingen forhåndskundskaber eller forberedelse at deltage - alle udforsker spørgsmålene ud fra deres egne erfaringer og ståsteder, og der er ingen rigtige eller forkerte svar.

Vi giver fastelavnsboller - og du kan købe kaffe og te i cafeen.

Arrangør

Samtidens Akademi er en helt ny form for læreanstalt, hvor vi som borgere underviser hinanden i alt det, vi har lært og kært - og som vi længes efter i vores samtid. Læs meget mere på http://samtidensakademi.dk

Lokation

Klub, Linnésgade 25, 1361 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .