Samtalesalon om HVERDAGSFORTRYLLELSE

11 feb 2018 kl. 14:00 - 16:00
Super arrangør
Billetter DKK 100,00
Billetter DKK 100,00

Søndag den 11. februar starter forårssemesteret 2018 på Samtidens Akademi. Og vi markerer semesterstarten med en samtalesalon om HVERDAGSFORTRYLLELSE – og en masse gode samtaler om, hvordan vi sammen kan genfortrylle verden.

Det er langtfra tilfældigt, at det foregår netop på fastelavns søndag. For fastelavns søndag er et meget konkret eksempel på en dag, der står i forvandlingens tegn. En stund midt i den mørke vinter, hvor man kan tillade sig at lege og ikke er bange for at gøre sig selv til grin. Nogle får fornyede superkræfter gennem deres kostumer, andre bliver meget modige, når de gemmer sig bag masken og pludselig er alt muligt. Fastelavns søndag må man gerne te sig og tænke tosset. Det kan vi li’ – og vi voksne vil også være med. For på Samtidens Akademi tror vi på, at det er op til tosserne at skabe de vigtigste forandringer i vores samtid. Vi behøver ikke udklædninger og røde næser – men vi vil virkelig gerne tilbringe et par timer i fortryllelsens, forvandlingens og hverdagseventyrernes tegn.

Lysterapibar i kælderen

Sørg for enten at komme i god tid eller at have tid bagefter. For som en del af Frost Festival åbner der nemlig en "Lysterapibar" i kælderen under Klub, hvor vi holder samtalesalonen. Så både før og efter samtalesalonen har mulighed for at krybe ned i kælderen og få dig et ordentligt skud lysterapi og lydenergi, når du badet i lys lytter til specialkomponerede værker. Det er ganske gratis at supplere din samtalesalon med et besøg i lysterapibaren, så sørg for at have tid til at kigge derned enten før eller efter samtalerne.

Og så det praktiske...

Denne samtalesalon veksler mellem inspirationsoplæg, hvor Nadja Pass om Samtidens Akademi og sine tanker om hvordan vi sammen kan genfortrylle verden - og samtaler hvor gæsterne to og to udforsker forskellige spørgsmål som Nadja stiller undervejs. Nogle samtaler er korte, andre lange og de sættes igang gennem forskellige samtalestartere og samtalemenuer. Det er sjovest, hvis du snakker med nogen, du ikke allerede kender - så du kan nemt dukke op alene. Nadja skal nok sørge for, at du finder nogen at snakke med.

Det kræver ingen forhåndskundskaber eller forberedelse at deltage - alle udforsker spørgsmålene ud fra deres egne erfaringer og ståsteder, og der er ingen rigtige eller forkerte svar.

Vi giver fastelavnsboller - og du kan købe kaffe og te i cafeen.

Profile picture
Samtidens Akademi
Samtidens Akademi er en helt ny form for læreanstalt, hvor vi som borgere underviser hinanden i alt det, vi har lært og kært - og som vi længes efter i vores samtid. Læs meget mere på http://samtidensakademi.dk
eventet sluttede

Samtalesalon om HVERDAGSFORTRYLLELSE

Se detaljer
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke