spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Samtalesalon om sindet - i forlængelse af udstillingen Non Performing

Få billetter tilbage
Afholdt event

Samtalesalon om sindet - i forlængelse af udstillingen Non Performing

Fra Gratis

Sted

Dato

24 sep 2023 kl. 14:00 - 16:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere

Beskrivelse

Tag med til samtalesalon om SINDET

Som en del af udstillingen Non Performing har vi udviklet fem samtalekort, der reflekterer over at finde ro i sindet og udforsker gråzonerne mellem “syg” og “rask”. De inviterer til gode samtaler og dybe tanker på vandringen mellem værkerne.

Kortene er udviklet i samarbejde med Nadja Pass, der blandt andet står bag Samtalesaloner og samtalespillet Genopbyggerne. Denne søndag er Nadja værtinde for en helt særlig samtalesalon, hvor hun bringer kortene i spil, mens vi slentrer gennem Sankt Hans-området i en større gruppe, som Nadja flere gange undervejs deler op i nye konstellationer. Det skaber en helt særlig mulighed for at vende dine tanker med nogen, du ikke kender i forvejen. Nogen, der derfor lytter med helt friske ører - og måske selv fortæller noget, du aldrig før havde tænkt på.

Alle kan være med, så længe de har mod på at gå ca. 3 kilometer og at deltage aktivt i samtalerne - man kan ikke være tilskuer.


Man vælger selv, hvor personligt man vil besvare spørgsmålene - og alt, hvad man deler, foregår i gensidig fortrolighed mellem samtalepartnerne. 

Man kan med fordel dukke op alene. Nadja blander alligevel gæsterne rundt, så alle kommer til at tale med nogen, de ikke kender i forvejen - og hun skal nok sørge for, at alle finder nogen at tale med undervejs.

Vi gennemfører uanset vejret - men vi skal gå et stykke, så tag gode sko og en varm trøje med. Og en paraply, hvis det regner. Det er så hyggeligt at samtale-slentre under paraplyer.

Foto: David Stjernholm 

Lokation

Kapellet på Sankt Hans, Bistrup Alle 34 , 4000 Roskilde

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .