spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Nærliggende begivenheder
Events fra samme kategori
Lignende oplevelser

SAMUELLA

Afholdt event

SAMUELLA

Fra DKK 110,00

Sted

Dato

02 jul 2022 kl. 18:00 - 19:00

Beskrivelse

Oplev en levende og intim koncert med soulful sanger / sangskriver Samuella, ledsaget af sit band.

Sangeren og moren til to er oprindeligt fra Liberia. Migreret til Danmark i midten af 90'erne. Samuella er kendt for genrer som Soul, Reggae, Gospel og Jazz. Sangeren er også kendt for sin kraftfulde og fascinerende stemme. Med flere offentlige og private koncerter i København, er sangeren især kendt for at tegne hendes publikum med sin stærke og sjælfulde stemme og tage dem på en musikalsk rejse.

Experience a live and intimate concert with soulful singer/ songwriter Samuella, accompanied by her band.

The singer and mother of two, is originally from Liberia. Migrated to Denmark mid
90’s. Samuella is known for genres such as Soul, Reggae, Gospel and Jazz. The singer is also known for her powerful and mesmerizing voice. With several public and private concerts held in Copenhagen, the singer is especially known for drawing her audience in with her powerful and soulful voice, and taking them on a musical journey.

Lokation

Blågården Bibliotek & Støberiet Blågården Bibliotek & Støberiet, Blågårds Pl. 5, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .