Spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

SANG DE DET? / OM JULEN

Få billetter tilbage
Afholdt event

SANG DE DET? / OM JULEN

Fra DKK 75,00

Sted

Dato

30 nov 2023 kl. 17:30 - 19:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Julen er temaet for denne aftens "Sang de det?!" på STORM.

Julesne, æ mistelten, gåsesteg og risengrød. Gaver, gløgg og gran. December er så dejlig med al dens hygge, samvær og julefred. Så dejlig, at den kalder på både sjove sange og satire over den ind imellem forlorne idyl.

Komikere, satirikere, julekalendere, TV og kunstnere har år efter år skrevet sange, som har været en ventil for jule-ramte danskere, og med tiden er de blevet indlemmet i den uofficielle kanon for julesange. Sang de det om julen?! Ja det gjorde de – og det gør vi aftenen før julen rigtig starter.

Vi diskuterer sangene, inden vi synger julen ind med både en julesang fra rødstrømpebevægelsen i 1970'erne, Ørkenens sønner, Nissebanden og Shu-bi-dua.

Værter er museumsinspektør, Rikke Rottensten, og historiker og musikformidler, Mikkel Skovgaard, som også har valgt aftenens sange.

Arrangementet afholdes på museets 1. sal, hvortil man kun kan komme op via trappe.

Arrangør

Grin og bliv klogere! Museet STORM giver dig et underholdende indblik i humorens og satirens store betydening - dengang og nu.

Lokation

STORM, Frederiksberg Runddel, 2000 Frederiksberg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .