Sangaften på Engelsholm (UDSOLGT)

Sangaften på Engelsholm (UDSOLGT)

Billetter fra DKK 50,00

Sted

Dato

17 nov 2022 kl. 18:00 - 21:30

Beskrivelse

De efterhånden legendariske sangaftener i DGI Huset i Vejle, hvor et stort publikum igennem flere år hver måned har fundet sammen for at synge sange fra højskolesangbogen, flyttes fra efteråret 2022 til Agerumsladen på Engelsholm Slot 15 km. vest for byen.

Det bliver stadig højskoleforstander Jakob Bonderup som er musikalsk vært for aftenerne sammen med forskellige musikalske gæster. 

Vi sælger to typer billetter til arrangementet - med eller uden aftensmad. Billetsalget inkl. lækker mad fra højskolens køkken lukker 3 dage før arrangementet af hensyn til indkøb. Alle deltagere får kaffe og kage i pausen, uanset hvilken billet man har købt.

kl. 18.00 Middag 
kl. 19.30 Sangaften med kaffe-kage-pause
kl. 21.30 Tak for i aften

Husk at medbringe din Højskolesangbog - helst 19. udgave

Sangglade hilsner
Jakob Bonderup

- Aftenerne arrangeres i et samarbejde mellem Engelsholm Højskole, Roland Christiansen og Engelsholm Musik & Kultur

Arrangør

Engelsholm Musik & Kultur er en kulturel forening, der har til formål at arrangere foredrag, artist talks og koncerter på Engelsholm Slot.

De fleste af vores arrangementer foregår om onsdagen, men indimellem laver vi også større events i weekenden.

Lokation

Agerumsladen - Engelsholm Agerumsladen - Engelsholm, Engelsholm Slot, 7182 Bredsten

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .