Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Sange, der taler til hjertet

Afholdt event

Sange, der taler til hjertet

Fra DKK 95,00

Sted

Dato

13 okt 2021 kl. 19:00 - 21:00

Beskrivelse

To timer i selskab med singer/songwriter Jan Kjær Andersen og hans flere end 100 danske og engelske sange. Indimellem popper klassikere af Beatles, Carole King og Kim Larsen op. Sprød stemme, akustiske guitarer og masser af dialog med publikum.

Jan Kjær Andersen er en musikalsk historiefortæller. Hans sange taler til hjertet og kredser om kloden, Danmark, frihed, fællesskabet, tiden, vennerne, glæden, sorgen - og naturligvis kærligheden. Han er ikke bange for at give en opsang til sig selv og alle andre og kommentere aktuelle begivenheder, når han binder sangene sammen.

De fleste af sangene har Jan Kjær Andersen selv skrevet både musik og og tekst til, men han elsker også at lege med tekster af digtere som H.C. Andersen og Emil Aarestrup og gøre dem spil-levende med friske toner - eller tage gamle folkemelodier og føre dem ind i et helt moderne univers.

Han har de senere år spillet mange koncerter i kulturhuse, restauranter, caféer, spillesteder og i private hjem. I løbet af sommeren 16 koncerter i Danmark og Ungarn. Metronomen gæstede han med en julekoncert i 2020, og han holder af stemningen og akustikken i det smukke og spændende rum.

Se mere på KjaerAndersen.com

Lokation

Metronomen Metronomen, Godthåbsvej 33, 2000 Frederiksberg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .