Spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Sange OMsorg

Afholdt event

Sange OMsorg

Fra DKK 100,00

Sted

Dato

03 nov 2023 kl. 16:00 - 17:30
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Vi mødes i naturen og lade den og mørket omslutte os. I skovbrynet mellem Rådmandsengen og Herlufsholmskoven vil vi den 3. november afholde en koncert, Sange OMsorg. Vi starter i ro, lader stilheden råde, lytter efter liv i den skov, der har lagt sig til ro, når vinteren er på vej. Vi starter blidt med musik og sang og veksler mellem fællessang og lytning til musik, sang, oplæsning og lyd.

Når lyset forsvinder, tænder vi lys i mørket, både for os selv og for hinanden. Vi tænder lys i mørket, for os selv og for dem vi savner.

Hanne Heunicke: Initiativtager og projektleder

Ulla Britt: Musiker, sanger, komponist og kunstnerisk leder

Morten Nielsen: Professor på Nationalmuseet og bassist

Jens Andersen: Skuespiller og oplæser

Rene Lutzen: Teknik og lydArrangør

Lokation

Rådmandshaven, Rådmandshaven, 4700 Næstved

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .