eventet sluttede

Sange til Marie

DKK 150,00

Sted

Dato

01 feb 2022 kl. 19:00 - 21:00

Beskrivelse

Rønnebæksholm danner ramme om et rum til sang og samtale. Kom og vær med.

“Sange til Marie” er musikalske saloner, hvor vi sætter vi fokus på at lytte til musikken og hinanden med særlig plads til fordybelse og refleksion.

Vi bruger musikken som afsæt for at skabe et trygt rum med en salon-struktur, hvor musikken og samtalen inspirerer til at lade rytmer, pauser, lyd og poesi flyde mellem hinanden.

Den 1. februar kl. 19 markerer vi MØRKET OG MIDTVINTEREN med en Kyndelmisse-salon. Det gør vi med masser af sang, lys, hvide snebær og samtaler om intentioner og om ritualer, -dem som vi husker og dem som vi er ved at glemme, -og hvad de gør ved os.

De musikalske saloner er faciliteret af de to musikere og sangere Sara Grabow og Ulla Britt Simonsen. Begge bruger de musikken som et redskab til at skabe mere kontakt og forståelse imellem mennesker.

Arrangementet finder sted i Herskabsstalden 1.sal og kræver tilmelding. Book din billet her på Billetto.

Rønnebæksholm følger myndighedernes givne retningslinjer.

Arrangør

Lokation

Rønnebæksholm Rønnebæksholm, Rønnebæksholm 1, 4700 Næstved

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .