spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Sange til min mor

Afholdt event

Sange til min mor

Fra DKK 125,00

Sted

Dato

18 maj 2021 kl. 20:00 - 21:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere

Beskrivelse

Frans Baks ’Sange til min mor’; sunget af Trine Dyrholm 

med Trine Dyrholm, Live Johansson og Frans Bak 

For et par år siden dumpede en sang ned i pianisten og komponisten Frans Baks hoved. Han forfulgte indfaldet og det blev til sangen Lys nu min engel – en sang til den mor, der begik selvmord, da han var 18 år gammel - altså 40 år tidligere.

’Der var ingen begravelse, og der blev hverken talt om hende eller hendes død efterfølgende. Det var barskt og forfærdeligt. Dengang havde jeg hverken mod til at åbne munden eller stille spørgsmål,’ husker Frans Bak, og fortsætter: ’Tankerne, følelserne og sangene har været inde i mig i alle årene. Så da jeg først gik i gang med at komponere, blev det en stor forløsning for mig.’

Ikke kun er det blevet en stor forløsning. Det er også blevet en god håndfuld sange, der blandt andet handler om savn, skyld og afmagt. Følelser, der udspringer af at have mistet en elsket; universelle følelser, andre kan spejle sig i.

At det er Trine Dyrholm, der synger sangene, er ikke tilfældigt. Sangskriveren og sangerinden har været gode venner siden 1987’s danske Melodi Grand Prix, hvor den kun 14-årige Dyrholm gav liv til Frans Baks, Danse i måneskin.

Se mere på sangetilminmor.dk 

OBS Sammen med Nørrebro Teater følger vi de gældende Corona retningslinjer. Når du ankommer til teatret skal du derfor vise coronapas. Dvs. du skal kunne fremvise bevis på enten en negativ coronatest som er maksimalt 72 timer gammel, du skal være færdigvaccineret eller du skal have være smittet med COVID19 indenfor de seneste 6 måneder. Husk der skal fremvises ID sammen med coronapasset.


Sanghæfte med alle sangene


Arrangør

Lokation

Nørrebro Teater Nørrebro Teater, Ravnsborggade 3, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .