Spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Sangskriver Cirkel

Afholdt event

Sangskriver Cirkel

Fra DKK 150,00

Sted

Dato

17 maj 2024 kl. 18:30 - 21:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Sangskriver Cirkel 2024


Den 17. maj 2024 samles 3 sanger/sangskrivere til en uforglemmelig aften i Den Gamle Biograf i Løgumkloster. 


Vingard, Steffen Schulz og ISSE vil, på skift, fortælle om- og spille deres egne sange for publikum. Sange der både er på Engelsk, Rigsdansk og Sønderjysk. 


Vingard:
Sangerinden Vingard har fra en tidlig alder skrevet sange som tager udgangspunkt i hendes dagbogsskrivning, hvor der bliver givet plads til fejl og sat ord på de tanker, som er fanget i hendes hoved. Det tør siges at opmærksomheden er blevet rettet mod Vingard, som med sin personlige og nærværende lyd placerer sig solidt i Americana-feltet. I rygsækken har hun flere udsolgte koncerter i Tyskland, Spot Festival, Nibe Festival og som opvarmning for Lars Lilholt Skovdalen foran 5000 mennesker. Hun er aktuel med debutalbummet In The Long Run som på releasedagen modtog rotation på flere radiostationer inklusiv P5 samt rosende anmeldelse fra både ind- og udland


Steffen Schulz:
Steffen Schulz er en ”Pop-Singer-Songwriter” med rødder i det Sønderjyske. Steffens synger på rigsdansk- og dialekt og hans sange er både melankolske, humoristiske, lige-ud-af-landevejen og eftertænksomme. Det bærende element er Steffens vokal, som er kraftfuld, fyldig og smuk. Steffen har spillet en række koncerter både i privat og offentlig regi. I 2020 blev han landskendt med sit virale hit ”Corona i Synnejysk børnehøjde”. I efteråret 2021 deltog Steffen i koncert-konkurrencerne Quasar, arrangeret af Jelling Musikfestival. I 2022 har Steffen bl.a. spillet på Kløften Festival og Hagge’s Tønder i forbindelse med Tønder Festival. Derudover spillede han support for Steffen Brandt.


ISSE:
Hun blev kåret som "Årets Danske Pop Talent" i januar 2018, og siden har ISSE haft en aktivmusikkarriere med koncerter på landets spillesteder og flere festivaler samt radioafspilninger på P4, P5 og flere lokalradioer. Med flere hundrede live-optrædener i bagagen, er det et erfarent live-act, man kommer til at opleve, bl.a. med optrædener på Tv-kanalen dk4, Regatta Silkeborg, Young at Heart Festival, Musikhuset Aarhus’ ”Life is Live”- festival og mange af landets spillesteder samt supportjobs for bl.a. Jesper Lindell (S) og Mathilde Falch.


De 3 kunstnere vil sidde på scenen hele aftenen og skiftevis spille deres sange for publikum. Her er der virkelig mulighed for at høre nogle dygtige, fremadstormende, danske musikere – samlet på samme sted. Køb jeres billetter og spred budskabet

Dørene åbner 18.30 og koncerten begynder 19.00.

Billetpris: 150,-

Arrangør

Singer-songwriter der arrangerer egne koncerter. 

Lokation

Den Gamle Biograf, Mellemgade 13, 6240 Løgumkloster

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .