Event aflyst

Sanketur: Find urter på strand og strandeng

DKK 50,00

Sted

Dato

12 maj 2022 kl. 16:00 - 18:00

Beskrivelse

Marianne Mark, forfatter til bogen ”Spis strandurter”, guider denne dag en tur langs Sdr. strand og tilbage gennem strandengen. Vi vandrer ca. 3 km. Du vil lære forårets vilde spiselige urter fra strand og strandeng at kende. Derudover vil vi snakke om hvilke bruges bedst som bladgrønt (spinat), som grøntsag og som krydderi. På denne måde finder du nemt ud af, hvordan du kan bruge de vilde spiselige sager i køkkenet. Efter denne sanketur kan du selv gå i gang med at finde spiselige urter i naturen. Arrangementet sker i samarbejde med Bydelsforeningen Sdr. Havn.

𝗣𝗿𝗮𝗸𝘁𝗶𝘀𝗸
Sanketuren går fra Udsigten ud på Sdr. Strand langs stranden og tilbage gennem strandengen.

Arrangør

Køge Fælles Jord er et åndehul på 2,3 ha. for alle interesserede. Jorden ligger ca. 2 km Syd for Køge station. Fokus er først og fremmest på naturens og menneskets positive indvirkning på hinanden, både i vores arbejde med jorden, og i formidling af emner som permakultur,  fra jord til bord og mindfulness.

Vi arbejder med genopbygning af jorden og genopbygning af mennesket.

Lokation

Udsigten, Søndre havn, Køge Udsigten, Søndre molevej 20-30

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .