Sanketur på strandeng og i skov

4600 Køge, 4600 Køge
21 maj 2021 kl. 16:00 - 18:00

Sanketur fra Køge fælles Jord til skov til strandeng og tilbage. Marianne Mark, forfatter til bogen ”Spis strandurter”, guider denne dag en tur fra Køge Fælles Jord til Strandskoven, videre ud til strandengen og tilbage igen. Vi vandrer ca. 4 km. Du vil lære forårets vilde spiselige urter fra skov og strandeng at kende. Derudover vil vi snakke om hvilke bruges bedst som bladgrønt (spinat), som grøntsag og som krydderi. På denne måde finder du nemt ud af, hvordan du kan bruge de vilde spiselige sager i køkkenet.Efter denne sanketur kan du selv gå i gang med at finde spiselige urter i naturen.

𝗣𝗿𝗮𝗸𝘁𝗶𝘀𝗸
Turen går fra Køge Fælles Jord kl 16, så det anbefales at komme lidt før. Køge Fælles Jord kan nås let ved at tage s-toget til Køge station og derfra gå eller cykle 2 km i sydlig retning. Der er også gode parkeringsmuligheder på grunden, og vi opfordrer deltagende til at lave samkørsel.

𝗢𝗺 𝘀𝘁𝗲𝗱𝗲𝘁
Køge Fælles Jord er et LAND-center, som demonstrerer permakultur i praksis. Vi stræber efter at formidle viden og afholde events, der kan inspirere og udvide horisonter. ✶

Læs mere om Køge Fælles Jord på http://xn--kgefllesjord-9cb2w.dk/
og om Permakultur Danmark på: http://permakultur-danmark.dk/da/

Køge Fælles Jord er et åndehul på 2,3 ha. for alle interesserede. Jorden ligger ca. 2 km Syd for Køge station. Fokus er først og fremmest på naturens og menneskets positive indvirkning på hinanden, både i vores arbejde med jorden, og i formidling af emner som permakultur,  fra jord til bord og mindfulness.

Vi arbejder med genopbygning af jorden og genopbygning af mennesket.

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke