Sanketur – til vilde råvarer og sundhed.

eventet sluttede

Sanketur – til vilde råvarer og sundhed.

Sted

Dato

11 jun 2022 kl. 10:30 - 12:30

Beskrivelse

Det pibler op med grønt alle steder; I skoven spreder Ramsløg sin kraftige duft og løgkarsen er klar. Det er nu, at man skal opleve Danmarks vilde spisekammer med et utal af forskellige vildtvoksende urter som sprudler af smag, saft og kraft. Når først du har lært at lægge mærke til dem, kan du finde dem! Kom med ud i det grønne og pluk, høst og gem af urterne fra skovbunden.

Klara Rask fra Vilde råvarer viser vej. Hun er biolog, arrangør og formidler, og har undervist kokke med sit dybdegående kendskab til de danske vilde planter.

Turen varer 2 timer og inkluderer introduktion til vilde spiselige urter samt gode råd til indsamling og madlavning.

Gennemføres ved minimum 12 deltagere.

Se mere på vilderaavarer.com

*

Kom i god tid, så du kan nyde gåturen fra P-plads til Dæmpegård.

PARKERING
Biler kan parkeres på en af de nærliggende p-pladser:

Parkering Kirkeltevej/ Fr-7 vej
Herfra ca. 950 ms gåtur / 12 minutter. Følg Overdrevsvej og drej fra over sletten til Dæmpegård.

P-plads på Stumpedyssevej
Herfra ca. 950 m / 12 minutters gåtur ad Skovridervej.

Parkering - Tokkekøb Hegn - Kongevejen - Pottemagersti
Herfra ca. 2 kms gåtur / 26 minutter gennem skoven.

HUSK — Ingen biler i skoven. Et besøg på Dæmpegård er også en tur i skoven.


*

KORSANG, KAFFE & KAGE PÅ DÆMPEGÅRD
Efter turen kan kaffe & hjemmebag købes i Skovrasten, eller du kan slå dig ned med en kop varm kakao og et snobrød ved bålet. Lyt til Vox Humana som synger på Dæmpegård kl 13, når vi holder Åbent Hus på Dæmpegård.

Arrangør

Dæmpegård — Fremtidens Naturkulturhus — er en destination for horisontudvidende natur- og kulturoplevelser, som forbinder kulturarven med samtiden og fremtiden. 

Læs mere på daempegaard.dk

Lokation

Dæmpegård, Dæmpegårdsvej 28, 3450 Lillerød

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .