spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Sankthansaften på Rønnebæksholm 2021

Afholdt event

Sankthansaften på Rønnebæksholm 2021

Fra Gratis

Sted

Dato

23 jun 2021 kl. 12:00 - 23:00

Beskrivelse

På Sankthansaften, den 23. juni kl. 12, åbner det store, prisvindende udstillingsprojekt Soil.Sickness.Society med et brag af en midsommerfest på Rønnebæksholm. Åbningsprogrammet er spækket med interessante oplæg, workshops for børn og voksne, omvisninger, artist talks m.m. Og årets båltale holdes af Sundhedsminister Magnus Heunicke (S).

Udstillingsprojektet Soil.Sickness.Society er vinder af Bikubenfondens Udstillingspris Vision 2020 og undersøger forholdet mellem jord, menneske og samfund fra flere forskellige perspektiver. Projektet er blevet til i samarbejde med en række lokale institutioner, der alle arbejder med sundhedsområdet.

Udstillingsåbningen foregår samme dag som Rønnebæksholms traditionsrige Sankthans-fejring, som er et offentligt familiearrangement. Deltagelse i Sankthans-fejringen er gratis, men du skal booke en entrébillet her på siden og vise corona-pas ved ankomst. 

Du kan se dagens program her under. 

Arrangementet foregår primært udendørs med undtagelse af visse oplæg, og det er muligt at medbringe picnickurv, tæpper m.v.

Ønsker du at deltage i dagens indendørs aktiviteter, dvs. de offentlige foredrag i Herskabsstalden fra 14.00-16.00, er det nødvendigt at booke billet, da der er et begrænset antal pladser.

Hvis du bor i København og gerne vil fejre Sankthans på Rønnebæksholm, så har vi lejet en bus, der tager dig direkte til døren. Bussen afgår fra DGI-byen i København 23. juni kl. 12 og kører tilbage til København fra Rønnebæksholm kl. 23:15. Du kan købe din busbillet her på siden til 100 kr. pr. billet. Der er et begrænset antal billetter. Bemærk: Der er toilet på bussen. Husk at medbringe mundbind.

Program for Sankthansaften og åbning af Soil.Sickness.Society:

12.00-20.00
Udstillingen er åben for alle indtil kl. 20.00.

13.00-16.00
Billedkunstnere Samara Sallam og Hilde Hauan Johnsen åbner Medicinhaven for Radikal Omsorg med åbne haveritualer og workshops, der inviterer publikum til at arbejde med midsommerens blomsterflor. Vi hylder den blomstrende hyld; spiser, drikker og farver med den.

14.00-16.00
Offentlige foredrag i Hospital for selvmedicinering, Herskabsstalden, 1. sal.

14.00-15.00
Billedkunstner og forfatter Jakob Jakobsen i samtale med Overlæge i psykiatri Birgit Bundesen.

15.00-16.00
Samtale mellem forfattere Nazila Kivi og Malte Tellerup om folkeviden, magiske urter, fælleder og heksen som både historisk og nutidig modstandsfigur.

15.00-15.45
Lydhealingsseance med Stine Grøn og Jakob Steen i kunsthallen.

15.00-19.00
Børneworkshop Midsommer Værksted ved kunstnere Sara Gade og Sarah Bodil Tierney. Midsommervisen trykkes på akvarelpapir og illustreres af børnene med frisklavet akvarel fra Rønnebækholms natur.

16.30
Sankt Hendes kor-ritual skabt af scenekunstner Marie Holm Østerskov sammen med forfatter Shëkufe Tadayoni Heiberg og musiker Cipa Pape. Kor-ritualet er et bud på en alternativ midsommervise og en hyldest til heksen og vores forbindelse til naturen.

17.30
Åbningstaler ved Formand for Kultur og Demokratiudvalget, Linda Frederiksen (S), Leder af Rønnebæksholm, Lotte Juul Petersen og Maria Kjær Themsen, kurator

kl.18.00 –19.00
Spisning, snobrød og workshop.

19.00
Bålet tændes og båltale ved Sundhedsminister Magnus Heunicke (S).

19.30
Vi synger fællessang støttet op af Carl-Henrik Paulsen.

21.00 - 21.45
Forfattere Sidsel Welden, Sebastian Nathan og Anna Rieder fremfører et kollektivt ømhedsaktivistisk manifest for omsorg, skønhed, hengivenhed og længsel.

21.59.-22.59
Kunstner Marie Kølbæk Iversen afslutter aftenen ved solnedgang med trylleviser, der har rod i den jyske hede.


Vi håber at se rigtig mange til en stemningsfuld dag og aften på Rønnebæksholm i kunsten og midsommerens tegn.


I forbindelse med Sankthans-arrangementet følger Rønnebæksholms de gældende COVID-19 retningslinjer fra myndighederne.

Arrangør

Lokation

Rønnebæksholm Rønnebæksholm, Rønnebæksholm 1, 4700 Næstved

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .