Satirequiz: Politisk satire

23 sep 2020 kl. 19:00 - 21:00

Vær med, når vi quizzer om politisk satire! Nu gælder det om at være skarp på breaking bjælker, lovforslag, Christiansborg og danske politikere. Set gennem Kirsten Birgits, Jonathan Spangs, Ulf Pilgaards og alle de andre satirikeres øjne.

Aftenens quiz tager nemlig afsæt i Alhambra og Storm P Museets særudstilling, ”Latterfronten”, der handler om politisk satire. 

Der er naturligvis præmier på højkant til det mest vidende - eller heldige? - hold.

Grundet restriktionerne i forbindelse med Covid-19 skal I komme med et hold på 2-4 personer, som I på forhånd har sammensat. Det vil desværre ikke være muligt at lave hold med andre denne aften.

Billetten inkluderer en øl eller en vand.

Oplev den humoristiske og satiriske scenekunsts skarpe blik på verden igennem 170 år. Fra den første revy i Danmark til landets største komiske talenter. Du kan også komme med bag scenen og se skuespillerindens sminkebord eller prøve kostumer, som er doneret til museet fra teatre rundt om i landet. Alhambra ligger midt i Frederiksbergs historiske og klassiske forlystelses kvarter. Derfor kan man året rundt opleve optræden, høre foredrag, synge og danse på museets lille indendørs scene og om sommeren i vores skønne have.
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke