SATS - Kursus i anlæggelse af PVK

Marie Krogh, Klinikbygningen, Odense
11 mar 2020 kl. 18:00
11 mar 2021 kl. 21:00
Super arrangør
Billetter DKK 50,00
Billetter DKK 50,00

Onsdag d. 11. marts afholder SATS endnu et af vores populære PVK-kurser. Her vil paramediciner Rasmus Krogh undervise i anlæggelse af perifert venekateter. Efter undervisningen er der mulighed for at øve sig på hinanden med hjælp fra underviser, to ambulance-reddere og SATS-instruktører. Kurset henvender sig både til dem, der aldrig har anlagt IV-adgang før, og dem der gerne vil genopfriske gammel lærdom.

Billetsalget starter d. 4. marts kl. 12.00.

Prisen for deltagelse på kurset er 50 kr. for SATS-medlemmer. Er man ikke allerede medlem, er det naturligvis muligt at melde sig ind. Kontingent koster 50 kr. for et år eller 120 kr. for hele bacheloren eller kandidaten.

HUSK, at du skal være SATS-medlem for at deltage på kurset. Du bedes derfor tilkøbe et medlemskab ved billetkøb, hvis du ikke i forvejen er medlem. Hvis du ikke kan huske, om du er medlem, kan du sende en besked til os på vores Facebookside, facebook.com/SATSodense, så kontrollerer vi din medlemsstatus.

HUSK også, at du SKAL have købt billet til selve kurset. Der har tidligere været tilfælde, hvor deltagere kun har købt medlemskab af SATS, men glemt at købe billet til selve kurset. Da deltagerantallet er fastsat ud fra materialer og antal undervisere, kan vi ikke give dispensation til at deltage af den årsag.

Følger du os på Facebook, så du kan være opdateret med de nyeste kurser og SATS-nyheder? Hvis ikke, så find os på facebook.com/SATSodense eller på vores hjemmeside: sats-odense.dk

Event aflyst

SATS - Kursus i anlæggelse af PVK

Se detaljer
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke