Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

SATS - Kursus i anlæggelse af PVK

eventet sluttede

SATS - Kursus i anlæggelse af PVK

Billetter fra DKK 50,00

Sted

Dato

21 mar 2023 kl. 18:00 - 20:30

Beskrivelse

Tirsdag d. 21. marts afholder SATS endnu et af vores populære PVK-kurser. Her vil de dygtige paramedicinere undervise i anlæggelse af perifert venekateter (PVK). Efter undervisningen er der mulighed for at øve sig på hinanden. Kurset henvender sig både til dem, der aldrig har anlagt IV-adgang før, og dem der gerne vil genopfriske gammel lærdom 💉🚑

🚨SDU mail skal bruges ved køb af medlemsskab!🚨

Det koster 50,- at deltage, og kræver et medlemskab til SATS Odense. Et medlemskab købes samtidig med kursusbilletten og det giver muligheden for at deltage i vores andre fede arrangementer! Der kan enten købes medlemskab for 1) indeværende semester + næste semester (50,-) eller 2) en hel bachelor eller hel kandidat (120,-) 🤩

Lokation

WP 19, 5000 Odense

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .