Sauna Event 2017

eventet sluttede

Sauna Event 2017

Billetter fra DKK 175,00

Dato

17 mar 2017 kl. 16:00 - 18 mar 2017 kl. 14:00

Beskrivelse

Har du badekåben klar? Vinteren er kommet til Danmark og Sauna Event er klar med årets varmeste vinter festival på Refshaleøens coolest strandbar Halvandet.

Den 17-18 marts 2017 åbner vi dørene til en to-dages festival, hvor du kan gå i fælles sauna, opleve saunagus, Københavns bedste havneudsigt, se stjernehimlen, lytte til afdæmpet eksperimentel electro-acoustic musik, bade i varme vildmarkskar eller få et koldt gys ved at hoppe i Halvandets havnebad.

Sted: Halvandet, Refshalevej 325, 1432 København K

Fredag den 17. åbner dørene kl 16 og pladsen lukker kl 23.

Lørdag den 18. åbner dørene kl 14 og pladsen lukker kl 22.

Årets musikprogram kommer til at bære præg af ambiens, electro-acoustic og feedback systemer, der improviseres fra festivalens egne lydlommer og saunagus. Sauna Event samarbejder igen i år med en række gusmestre fra blandt andet Sjællandsgade Bad, Det Kolde Gys, Det Danske Saunaselskab m.f og Sauna Event er stolte af at kunne præsentere nogle af de dygtigste gusmestre i Danmark, som vil udføre forskelligartede gus og eksperimenter. Kunstnerkollektivet Illutron skaber til Sauna Event 2017 forskellige over- og undervands kunsteksperimenter, samt Illutron indvier Københavnshavn nye Sauna Dome, bygget af xxx og sponsoreret af Kulturhavn365. Sauna Event præsentere også i år et nyt stort fælles varmtvandskar.

Skynd dig at sikre dig en plads til årets Sauna Event. Som noget nyt varer festivalen i år to dage, hvor man kan nyde fællesskabet og velværet langs Københavns smukke havnefront, tilsat kunstneriske og musikalske eksperimenter. Sauna Event velkommer alle, børn, unge, ældre, vinterbadere, sauna elskere, musik entusiaster og nysgerrige generelt.

Følg vores opdateringer på www.saunaevent.dk

og på facebook.com/saunaevent.dk

For spørgsmål skriv til: info@saunaevent.dk

Vi glæder os til at se dig til en dag i saunaens og musikkens tegn!

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .