SAUNAGUS YOGA (YIN/NIDRA) BODYWORK - Et hjerteåbnende event

SAUNAGUS YOGA (YIN/NIDRA) BODYWORK - Et hjerteåbnende event

Billetter fra DKK 450,00

Sted

Dato

07 maj 2023 kl. 11:30 - 16:00

Beskrivelse

Du inviteres til en hjerteåbnende eftermiddag med saunagus, yin yoga, yoga nidra og bodywork. Der er fokus på at sænke tempoet, tillade sårbarhed og lade kroppen og sindet geare ned, så du kan gå ugen i møde med fornyet ro. Praksisformerne i løbet af dagen, er nøje udvalgt til at stimulere dine sanser, åbne din brystkasse/dit hjerte og forløse anspændtheder. Oplev glæden ved selvforkælelse og lad den ubetingede kærlighed til dig selv blomstre.

Gennem saunagus med æteriske olier kan fysiske og mentale anspændtheder slippe, og varmen kan hjælpe dig med at "komme ud af hovedet, og ned i kroppen". Under bodywork'en skaber du bedre forbindelse mellem krop og sind, og lader dit hjerte næres af den nærværende berøring. I den 60 minutters lange yin yoga sekvens, fokuseres der på hjerteåbnende asanas (stillinger), med en kærlig mængde bagoverbøjninger og bryståbninger, så det skabes rum og plads til hjertet og den frie vejrtrækning. I den afsluttende yoga nidra, guides du ind i en meditativ tilstand, hvor du kan høre dine inderste tanker, følelser og ønsker, der før var gemt i din underbevidsthed.


SAUNAGUS/RITUAL

Saunagus med æteriske olier er en sanselig oplevelse, der lader dig vende opmærksomheden indad. Sænk farten og oplev fornyet livsenergi. Varmen kan hjælpe dig med at "komme ud af hovedet, og ned i kroppen".Anspændtheder kan slippe, mens varmen lader dig fokusere på åndedrættet og afbalancerer dit nervesystem. Der vil være 4 runder i saunaen af ca. 12 min. varighed, hvor der vil blive serveret snacks i pauserne imellem, og være mulighed for dyp i koldvandskar eller bad i kold bruser.


BODYWORK

Bodywork teknikker søger at skabe bevidsthed omkring ”the body-mind connection”, en tilgang der ser den menneskelige krop og sindet som en integreret enhed. Vi vil praktisere bodywork gennem berøring/massage. Under bodywork-sessionen vil du både give og modtage massage, ud fra simple teknikker der gennemgås. Der vil være fokus på langsomme bevægelser og nærværende berøring, og ikke avancerede teknikker. Massagen vil efterlade din krop blød, afslappet og glad. Bodywork udføres med en partner.


YIN YOGA

Yin yoga lader dig komme helt ned i gear, ved bl.a at aktivere dit parasympatiske nervesystem, der giver dig en dyb følelse af indre ro og velvære. Der fokuseres på lange og dybdegående bindevævsstræk, i siddende eller liggende stilling af 3-10 minutters varighed. Strækkene kan løsne op for spændinger, både mentale og fysiske. Der benyttes guidede meditationer i yogaen undervejs, som støtter opbyggelsen af en meditativ tilstand, der øger kropsbevidsthed og nærvær. Alle kan være med uanset erfaring/niveau.


YOGA NIDRA

Yoga Nidra betyder ‘Yogiens søvn’. Det er en dybt afstressende teknik, hvor du guides ind i en meditativ tilstand, der kan lade dig opnå dyb ro, både fysisk, mentalt og følelsesmæssigt.

Yoga nidra praksis er helbredende, idet den beroliger nervesystemet, og efterlader kroppen afspændt og sindet afslappet, samtidig med at din krop restitueres svarende til 2-4 timers søvn.

PROGRAM:

kl. 11.30-13: Saunagus (inkl. snacks)

kl. 13-13.40: Bad, omklædning og frokost (medbringes selv)

kl. 13.40-14.25: Journaling og te

kl. 14.25-14.35: Pause

kl. 14.35-15.50: Yin yoga

kl. 15.50-16: Farvel og tak for nu

STED:

Rört

Vermundsgade 13

2100 København Ø

Info: Brændeovnsfyret sauna i gården (pauserne imellem gus-sessionerne er udendørs)

DATO:

Søndag d. 7. maj 2023 kl. 11.30-16

MEDBRING

2 håndklæder til saunagus og bad

Evt. badesandaler og badekåbe

Vandflaske 

Badetøj valgfrit

Der er yogaudstyr til rådighed

​SPØRGSMÅL/INFO:

hello@calmness.dk

www.calmness.dkPRIS:

​675kr

Rabat: 575 kr. ved køb af mere end én billet. 

(Gælder både til samme event eller flere forskellige events)

Earlybird: 450 kr. ved køb af billet inden d. 26.03.23

Ønsker du at købe billet til mere end ét event og få rabat, bedes du sende din forespørgsel pr. mail. 2 billetter til samme event kan godt købes her på billetto. Ved køb af billet via e-mail, spares billetto gebyr.

AFMELDING:

Tilmelding er bindende og beløbet ikke-refunderbart, ej heller muligt at benytte billetten til andet event.

Du er altid velkommen til at give din billet videre eller sælge den selv.UNDERVISER/FACILITATOR

Mit navn er Isabel Engel. Jeg er 36 år, yogalærer, gusmester og mor til to piger. Jeg er certificeret i Yin Yoga og mindfulness meditation fra Cathrine Koefoed, og har deltaget i Yoga Nidra kursus.

Yin yoga for mig er en selvkærlig praksis, der forbinder din krop med sind og sjæl. Mit ønske er at skabe et trygt rum, der kan lade dig finde din indre ro og glæde. I min yoga undervisning bruger jeg afspænding, mindfulness meditation, mantra, breathwork, musik, æterisk olie og vindklokke, alt sammen for at skabe en oplevelse af nærvær og ro.

I saunaens varme bruger jeg afslappende musik, og æteriske olier til at skabe et rum for velvære. I mine saunaritualer, bruger jeg en smule sang til at skabe både indre ro og kropsbevidsthed, men også at give mine gæster netop den følelse fællesskabet tilbyder- nemlig samhørighed. Min tilgang er jordnær og afslappet.Lokation

Rört Rört, Vermundsgade 13, 2100 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .