SAUNARITUAL - En unik saunaoplevelse

SAUNARITUAL - En unik saunaoplevelse

Billetter fra DKK 200,00

Sted

Dato

26 apr 2023 kl. 18:45 - 19:45

Beskrivelse

Saunaritual med æteriske olier er en sanselig oplevelse, der lader dig komme ud af hovedet, og ned i kroppen. Anspændtheder kan slippe, mens varmen lader dig fokusere på åndedrættet og afbalancerer dit nervesystem. Sænk farten og oplev fornyet livsenergi. 

Der vil være 3 gus-sessioner à ca. 12 minutters varighed, med pause mellem hver gus. I pauserne vil der blive serveret snacks og være mulighed for nedkøling udendørs, i koldtvandskar eller kold bruser. Varighed 1 time.


Hvad er saunagus?

Saunagus kommer af det tyske ord aufguss, der betyder damp. En saunagus session foregår ved at vand, samt æteriske olier hældes på de varme saunasten, der derved bliver til en varm damp i saunaen. Saunagusmesteren bruger sit håndklæde og vifte, til at fordele varmen og olierne i rummet, så deltagerne mærker og dufter olieblandingerne. Ved at tilføje elementer udover afslappende musik og æteriske olier, skabes der i stedet ett saunaritual. 


SAUNARITUAL

I saunaens varme iniviteres du til at synge med på et par korte sange - dette giver livsglæde og lader dig mærke nærværet, igennem det varme fællesskab. I saunaritualet bruges indimellem te, udover æteriske olier, samt mantraer, digte/citater, info om olierne, saunakvaste og bodyscrub, mm. Der vil være én session uden musik, én med afslappende musik, og den sidste runde med lidt mere tempo i takt med den stigende temperatur. Min tilgang er uhøjtidelig og jordnær.

PROGRAM:

Kl. 18.15: Omklædning åben (unisex) 

Kl. 18.45-19.45: Saunaritual


STED:

Rört

Vermundsgade 13

2100 København

Brændeovnsfyret sauna i gården (pauserne imellem gus-sessionerne er udendørs)

DATO:

Onsdag d. 26. april 2023, kl. 18.45-19.45

MEDBRING/INFO

2 håndklæder til saunagus og bad

Evt. badesandaler og badekåbe

Vandflaske 

Kom gerne i god tid, så du har tid til at klæde om. Omklædningsrummet er unisex. Der er dog mulighed for at bruge toilettet, hvis du vil klæde om privat.


Der er en koldtvandsbruser og et koldtvandskar uden for saunaen samt tre varme indendørs brusere med forhæng i omklædningsrummet.

​SPØRGSMÅL/INFO:

hello@calmness.dk

www.calmness.dk


PRIS:

​250 kr.

Rabat: 220 kr. ved køb af mere end én billet. 

(Gælder både til samme event eller flere forskellige events, da 15% rabat på det andet event)

Earlybird: 200 kr. ved køb af billet inden onsdag d. 29.03.23

Ønsker du at købe billet til mere end ét event og få rabat, bedes du sende din forespørgsel pr. mail. 2 billetter til samme event kan godt købes her på billetto. Ved køb af billet via e-mail, spares billetto gebyr.

AFMELDING:

Tilmelding er bindende og beløbet ikke-refunderbart, ej heller muligt at benytte billetten til andet event.

Du er altid velkommen til at give din billet videre eller sælge den selv.


GUSMESTER:

Mit navn er Isabel Engel. Jeg er gusmester og yogalærer med speciale i Yin Yoga og mindfulness meditation.

I saunaens varme bruger jeg afslappende musik, og en smule sang til at skabe både indre ro og kropsbevidsthed, men også at give mine gæster en følelse af samhørighed, igennem det varme fællesskab. Min tilgang er uhøjtidelig og jordnær.


Lokation

Rört Rört, Vermundsgade 13, 2100 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .