spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

SAVAGE MACHINE / BERSÆRK / DISFUNCTIONAL - Metal I Forsamlingshuset #8

Afholdt event

SAVAGE MACHINE / BERSÆRK / DISFUNCTIONAL - Metal I Forsamlingshuset #8

Fra DKK 45,00

Sted

Dato

10 okt 2015 kl. 19:30 - 11 okt 2015 kl. 01:30

Beskrivelse

Nu har vi igen stjålet bankospillernes pose med numre, smidt en masse hård musik ned i den og trukket tre af dem op igen. Derfor kan vi med stolthed præsentere både old school heavy metal, stoner-rock og en blanding af thrash- og dødsmetal.

Genrerne er repræsenteret ved disse tre dygtige bands:

* SAVAGE MACHINE - https://www.facebook.com/savagemachineband
* BERSÆRK - https://www.facebook.com/Bersaerk
* DISFUNCTIONAL - https://www.facebook.com/disfunctionaldk

Følg begivenheden på Facebook for at få opdateringer: https://www.facebook.com/events/457732934386542/

---

SAVAGE MACHINE - https://www.facebook.com/savagemachineband
- som vinder af Wacken Open Air Metal Battle Denmark 2015 - og dermed af en plads i line-up’en til en af verdens største metal-festivaller i august måned - kan man kun betegne SAVAGE MACHINE som et af de hotteste danske metalbands lige nu!

Med energifyldt guitarspil, galopperende basgange, torden-agtige trommer og en klassisk heavy metal-vokal overtager SAVAGE MACHINE opmærksomheden hos lytterne og fortolker den klassiske, old school heavy metal med et moderne twist.

Let the Savage Machine roll!

SE/HØR/LÆS MERE:
* Hjemmeside: http://savage-machine.com/
* Spotify: https://open.spotify.com/artist/3tWyAHGxhwt4SMAK1B...
* YouTube: https://www.youtube.com/user/savagemachinemetal/videos

---

BERSÆRK - https://www.facebook.com/Bersaerk
- dansk-sproget stoner-rock, fremført med en enorm energi, tunge riffs og en rå og vellydende vokal. Bandet har spillet koncerter i næsten hele landet siden begyndelsen i 2012 og var i 2013 udvalgt til”The New Shit Showcase” i Pumpehuset, København. Bersærk er pladeaktuelle i sen-sommeren eller begyndelsen af efteråret, så der vil også være helt nye numre på programmet.

Inspirationen fra Black Sabbath og Deep Purple samt Fu Manchu, Kyuss og Clutch ligger dybt i BERSÆRKS solide musikalske univers og blandes med ny energi og ny inspiration. Samtidig er rødderne tydeligt plantet i den jyske muld. BERSÆRK råber sit publikum til live og fører dem tilbage til dengang, hvor en mand var en mand, en kvinde var klar til kamp - og BERSÆRK var noget, man gik i fællesskab.

Bandets guitarist Lars Evers tilføjer endvidere en lokal vinkel på både band og aften; han bor nemlig i Gylling med sin familie.

SE/HØR/LÆS MERE:
* Bandcamp: http://bersaerk.bandcamp.com/
* YouTube: YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCumQXKHtc7Q71a5_iZGDx6A/videos

---

DISFUNCTIONAL - https://www.facebook.com/disfunctionaldk
- det århusianske band er dannet i 2008 og spiller en solid omgang metal med rå guitar-riffs. DISFUNCTIONAL er solidt funderet i thrash-metallens sump og henter ligeledes inspiration i den klassiske døds-metal.

På udgivelsesfronten er det blevet til en enkelt demo og to EP’er; den seneste - Parasitic Sessions – er produceret af Lars Muldjord.

SE/HØR/LÆS MERE:
* Band Profile: https://www.facebook.com/disfunctionaldk/app_24051...
* YouTube: http://youtube.com/disfunctionaldk

Lokation

Gylling Forsamlingshus, Købmagergade 5, 8300 Odder

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .