SAVAGE MACHINE / BERSÆRK / DISFUNCTIONAL - Metal I Forsamlingshuset #8

10 okt 2015 kl. 19:30 - 11 okt 2015 kl. 01:30

Gylling Forsamlingshus, Købmagergade 5, 8300 Odder

Nu har vi igen stjålet bankospillernes pose med numre, smidt en masse hård musik ned i den og trukket tre af dem op igen. Derfor kan vi med stolthed præsentere både old school heavy metal, stoner-rock og en blanding af thrash- og dødsmetal.

Genrerne er repræsenteret ved disse tre dygtige bands:

* SAVAGE MACHINE - https://www.facebook.com/savagemachineband
* BERSÆRK - https://www.facebook.com/Bersaerk
* DISFUNCTIONAL - https://www.facebook.com/disfunctionaldk

Følg begivenheden på Facebook for at få opdateringer: https://www.facebook.com/events/457732934386542/

---

SAVAGE MACHINE - https://www.facebook.com/savagemachineband
- som vinder af Wacken Open Air Metal Battle Denmark 2015 - og dermed af en plads i line-up’en til en af verdens største metal-festivaller i august måned - kan man kun betegne SAVAGE MACHINE som et af de hotteste danske metalbands lige nu!

Med energifyldt guitarspil, galopperende basgange, torden-agtige trommer og en klassisk heavy metal-vokal overtager SAVAGE MACHINE opmærksomheden hos lytterne og fortolker den klassiske, old school heavy metal med et moderne twist.

Let the Savage Machine roll!

SE/HØR/LÆS MERE:
* Hjemmeside: http://savage-machine.com/
* Spotify: https://open.spotify.com/artist/3tWyAHGxhwt4SMAK1B...
* YouTube: https://www.youtube.com/user/savagemachinemetal/videos

---

BERSÆRK - https://www.facebook.com/Bersaerk
- dansk-sproget stoner-rock, fremført med en enorm energi, tunge riffs og en rå og vellydende vokal. Bandet har spillet koncerter i næsten hele landet siden begyndelsen i 2012 og var i 2013 udvalgt til”The New Shit Showcase” i Pumpehuset, København. Bersærk er pladeaktuelle i sen-sommeren eller begyndelsen af efteråret, så der vil også være helt nye numre på programmet.

Inspirationen fra Black Sabbath og Deep Purple samt Fu Manchu, Kyuss og Clutch ligger dybt i BERSÆRKS solide musikalske univers og blandes med ny energi og ny inspiration. Samtidig er rødderne tydeligt plantet i den jyske muld. BERSÆRK råber sit publikum til live og fører dem tilbage til dengang, hvor en mand var en mand, en kvinde var klar til kamp - og BERSÆRK var noget, man gik i fællesskab.

Bandets guitarist Lars Evers tilføjer endvidere en lokal vinkel på både band og aften; han bor nemlig i Gylling med sin familie.

SE/HØR/LÆS MERE:
* Bandcamp: http://bersaerk.bandcamp.com/
* YouTube: YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCumQXKHtc7Q71a5_iZGDx6A/videos

---

DISFUNCTIONAL - https://www.facebook.com/disfunctionaldk
- det århusianske band er dannet i 2008 og spiller en solid omgang metal med rå guitar-riffs. DISFUNCTIONAL er solidt funderet i thrash-metallens sump og henter ligeledes inspiration i den klassiske døds-metal.

På udgivelsesfronten er det blevet til en enkelt demo og to EP’er; den seneste - Parasitic Sessions – er produceret af Lars Muldjord.

SE/HØR/LÆS MERE:
* Band Profile: https://www.facebook.com/disfunctionaldk/app_24051...
* YouTube: http://youtube.com/disfunctionaldk

Billet

Salg lukket

TILBUDSBILLET

Salg lukket