spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

SAXBO 90 | Skumring og omvisning

Afholdt event

SAXBO 90 | Skumring og omvisning

Fra Gratis

Sted

Dato

05 okt 2019 kl. 14:00 - 16:00

Beskrivelse

Som del af Herlevs børnekulturdag, Skumring, åbner vi lørdag 5. oktober også for en helt særlig eftermiddag på Gammelgaard for børnene, der samtidig byder på en omvisning i SAXBO 90 for de voksne.

Sammen med billedhugger Tine Hecht-Pedersen skal børnene gå på opdagelse i vores udstilling om keramikfabrikken Saxbo, der fra 1929-1968 producerede det verdenskendte stentøj. Bagefter går vi i værkstedet, hvor vi selv skal arbejde med ler. Værkerne bemales og kan efterfølgende tages med hjem til tørring.

​Workshoppen er primært tilpasset børn i alderen 4-10 år.

Omvisning i udstillingen for voksne kl 15
For at skabe ro om børnenes undervisning er der indledningsvis mulighed for, at forældre og bedsteforældre kan købe kaffe og hjemmebagt kage i vores hyggelige café og pejsestue. Og cirka kl 15 tilbyder vi en guidet omvisning i udstillingen for voksne, hvor alle er velkomne.

Det er gratis at deltage i både Skumring og omvisning, men vi har begrænset plads, så husk at bestille din plads i god tid, hvis du vil være sikker på at komme med. Sidste frist for tilmelding er tirsdag 1. oktober..

Du kan læse nærmere om den aktuelle udstilling HER.

• • • • • • • •

Arrangementet indgår som en del af efterårets udstilling på Gammelgaard, SAXBO 90, der fra 13. september - 24. november fortæller historien om Saxbo-keramikken og kvinden bag, Nathalie Krebs.

Udstillingen er støttet af 15. Juni Fonden, Augustinus Fonden, Fonden Herlev Bladet, Knud Højgaards Fond, Konsul George Jorck og Hustru Emma Jorcks Fond, Toyota Fonden & Aage og Johanne Louis-Hansens Fond.

Arrangør

Lokation

Gammelgaard Gammelgaard, Gammel Klausdalsbrovej 436, 2730 Herlev

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .