eventet sluttede

SCENATET & Ensemble Pamplemousse

DKK 50,00 - DKK 80,00

Sted

Dato

14 mar 2018 kl. 20:00 - 22:00

Beskrivelse

Med en fælles sult efter at udforske nye musikalske sfærer og lyd-verdener, mødes de to internationalt anerkendte eksperimenterende ensembler SCENATET (DK) og Ensemble Pamplemousse (US) i en dobbeltkoncert langt ud over det sædvanlige i Nikolaj Kunsthals smukke rum. De præsenterer et opsigtsvækkende program, hvor du både kan opleve SCENATET og Pamplemousse give koncert alene, og hvor de slår sig sammen og bliver til ét stort legende musikalsk kollektiv, der fusionerer Pamplemousses levende mix af instrumentalmusik og multimedier med SCENATETs konceptuelle og tværkunstneriske finesse.

Glæd dig til at blive suget ind i et på én gang absurd, hyperaktivt og raffineret musikalsk univers, når SCENATET og Pamplemousse indtager scenen med en lang række danske premierer af nye værker skrevet af Pamplemousses egne medlemmer, herunder blandt andre Jessie Marino og Dave Broome. Derudover opfører SCENATET også danmarks-premieren på det helt nye værk ‘Freunde’, som er komponeret af danske Christian Winther Christensen.

Koncerten arrangeres i samarbejde med CPH:DOX 2018 og Nikolaj Kunsthal.

www.scenatet.dk

Arrangør

Lokation

Nikolaj Kunsthal Nikolaj Kunsthal, Nikolaj Plads 10, 1067 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .