spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Scenatet / Memoriam

Afholdt event

Scenatet / Memoriam

Fra DKK 70,00

Sted

Flere tidsrum

25 oktober 2022 - 27 oktober 2022

Beskrivelse

Sammen med koreograf Tim Matiakis og komponist Niels Rønsholdt, har Scenatet skabt et univers, der i en symbiose af bevægelse og musik giver os et indblik i et hemmeligt fællesskab, dets ritualer og minder. Housedanser Marie Kaae Schmidt indtager scenen sammen med fem performere og musikere fra Scenatet ensemble.

Memoriam minder os om værdien af de fællesskaber, vi er en del af, og får os til at reflektere over de ritualer og remser, der gør fællesskaber i stand til at overlevere erfaringer fra en tid til en anden. I et univers med reminiscenser af historier, som er fortalt og historier, der venter på at blive fortalt, bliver vi i en usikker samtid konfronteret med en urovækkende fortid, som vækker genklang og tvinger os til at se ind i en dyster fremtid.

På scenen er den verdenskendte housedanser Marie Kaae Schmidt. Sammen med Scenatet ensemble former hun en verden, der både berører og bedrager.


Ide, komposition og tekst: Niels Rønsholdt
Koncept og iscenesættelse: Niels Rønsholdt, Tim Matiakis og Anna Berit Asp Christensen
Koreografi: Tim Matiakis
Danser: Marie Kaae Schmidt
Scenatet: Signe Asmussen (sopran), Mathias Monrad Møller (tenor), Anna Jalving (violin & bratsch), Katrine Grarup Elbo (violin) og Matias Seibæk (percussion)
Lysdesign: Jonatan Winbo
Styling og kostumer: Ylva Falk
Assisterende producent: Christine Walter Sørensen
Kunstnerisk ledelse: Anna Berit Asp Christensen
Forestillingen er skabt i tæt samarbejde mellem alle ovenstående


Memoriam er initieret, bestilt og produceret af Scenatet.


Tak for støtte til Statens Kunstfond, Augustinus Fonden, Den Obelske Familiefond, Dansk Komponistforening, KODA Dramatik, Knud Højgaards Fond, 15. Juni Fonden og William Demant Fonden. 

Lokation

Musikhuset København Musikhuset København, Vesterbrogade 59, 1620 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .