Log ind / Opret

Scenen på Halvandet præsenterer: Gustafssonʼs orkester feat. Sara Broberg

29 jun 2017 kl. 19:30 - 21:30

Halvandet, Refshalevej 325, 1432 København


Ved Torsdagskoncerten på Halvandets nye scene den 29. juni kan man opleve Gustafsson’s Orkester feat. sangerinden Sara Broberg. Bandet spiller Soul, Reggae og Funk hits i høj klasse. Alt sammen leveret med en kæmpe kærlighed til disse dansable genrer. Repertoiret er hentet fra navne som Amy Winehouse, Marvin Gaye, Josh Stone, Frank Ocean mfl..

Gustafsson’s Orkester er et eksklusivt hold sat sammen af nogen af de bedste musikere i landet, og som hver især har stået bag og medvirket hos navne som Barbara Moleko, Ida Corr, Eric Gadd (S) , Wafande, Black Dylan, Thomas Helmig, Nabiha og mange flere..

Bandet består af: Minh Le (tr) Assi Roar (bas) Daniel Fridell (Keys) Hannibal Gustafsson (Guit) Sara
Broberg (Voc).

Når Gustafssonʼs Orkester spiller ved man aldrig om der dukker uventet hemmelige gæster op på scenen, så kig ud på Halvandet og oplev koncerten.

Koncerten starter kl. 19.30.

Billetpris kr. 100
Billetpris i døren kr. 135

Transport:
Transporten til Halvandet kan snildt foregå på cykel. Kommer man fra Indre By, kan man cykle over Inderhavnsbroen og være på Halvandet på blot 10 minutter. Er man den mere magelige type, kan der via Billetto bookes sejlads som afgår fra Kvæsthusmolen ved Skuespilhuset kl. 17.45 og sejler direkte til Halvandet. Der vil være afgang fra Halvandet ca. kl. 22.15.

Billet til sejlads OG koncert: kr. 150 kr.

Sejlads: Pris i båden: 50 kr. pr. vej (hvis der vel at mærke er plads i båden)

Partoutkort: Et begrænset antal Partoutkort sælges til alle 13 torsdagskoncerter på Halvandets nye scene. Partoutkortet koster 700 kr. og giver desuden specialtilbud på øl og vin i Scenebaren.
Køb Partoutkort her: https://billetto.dk/e/torsdagskoncerter-pa-halvand...

Det er ikke tilladt at medbringe mad eller drikke til Halvandet og det er muligt at købe dejlige drikkevarer og mad i barerne.


Torsdagskoncert Gustafsson's orkester

DKK 100,00 + DKK 7,49 gebyr


Torsdagskoncert med middag

DKK 250,00 + DKK 12,74 gebyr


Sejlads fra Kvæsthusmolen kl. 17.45

DKK 50,00 + DKK 5,74 gebyr