Scenen på Halvandet præsenterer: Outlandish – akustisk

15 jun 2017 kl. 19:30 - 21:30

Halvandet, Refshalevej 325, 1432 København


Torsdagskoncerten på Halvandets nye scene er den 15. juni ingen ringere end Outlandish der giver en sjælden intim akustisk koncert, mens solen går ned henover det smukke spot på Refshaleøen og byens tage.

Den unikke trio Outlandish indtager den 15. juni Halvandet nye scene med deres klokkeklare popmelodier, med inspiration fra hip hop og verdensmusik tilsat et knivskarpt tekstunivers. Når den folkekære trio går på scenen bliver det i et intimt akustisk set-up, hvor teksterne, til både hjerne og hjerte, virkelig kan mærkes.

Koncerten starter kl. 19.30.

Billetpris kr. 100
Billetpris i døren kr. 135

Transport:
Transporten til Halvandet kan snildt foregå på cykel. Kommer man fra Indre By, kan man cykle over Inderhavnsbroen og være på Halvandet på blot 10 minutter. Er man den mere magelige type, kan der via Billetto bookes sejlads som afgår fra Kvæsthusmolen ved Skuespilhuset kl. 17.45 og sejler direkte til Halvandet. Der vil være afgang fra Halvandet ca. kl. 22.15.

Billet til sejlads OG koncert: kr. 150 kr.

Sejlads: Pris i båden: 50 kr. pr. vej (hvis der vel at mærke er plads i båden)

Partoutkort: Et begrænset antal Partoutkort sælges til alle 13 torsdagskoncerter på Halvandets nye scene. Partoutkortet koster 700 kr. og giver desuden specialtilbud på øl og vin i Scenebaren.
Køb Partoutkort her: https://billetto.dk/e/torsdagskoncerter-pa-halvand...

Det er ikke tilladt at medbringe mad eller drikke til Halvandet og det er muligt at købe dejlige drikkevarer og mad i barerne.Torsdagskoncert Outlandish

Salg lukket


Torsdagskoncert med middag

Salg lukket


Sejlads fra Kvæsthusmolen kl. 17.45

Salg lukket