Scenen på Halvandet præsenterer: Papa’s Got a Brand New Bag

25 maj 2017 kl. 19:30 - 21:30

Halvandet, Refshalevej 325, 1432 København


Torsdagskoncerten på Halvandets nye scene den 25. maj er med bandet Papa’s Got a Brand New Bag der vil give den gas, mens solen går ned henover det smukke spot på Refshaleøen og byens tage.

Der er dømt fest og lagt op til dans, når Papa´s Got a Brand New Bag giver den gas med alle James Browns elskede og dansable hits.
”Original og overrumplende soul-minimalisme. Afsættet er James Brown, men lyden så original fra disse københavnske veteraner, der i den grad fik skovlen under mig i går…” skrev GAFFAs anmelder, Torben Holleufer bl.a. i en 5-stjernet anmeldelse af en koncert med PGABNB.

Papa’s Got a Brand New Bag ER en flok veteraner fra den groovy del af den københavnske musikscene og bandet leverer i den grad danserytmer, der kan få alle op af stolene og ud på gulvet. Med musikere fra Napoleon Solo, Bikstok, Kenneth Bager Experience, Fastpoholmen, Baby Love, Lucy Love og mange andre konstellationer fra den københavnske ska- og funkscene, er det en erfaren enhed af musikere med en solid baggrund i den mest danseglade del af populærmusikken. Gennem de sidste 20 år har Papa’s Got a Brand New Bag adskillige gange vundet de uofficielle mesterskaber i funk og været en garant for fyldte dansegulve til fester og på klubber.

Koncerten starter kl. 19.30.

Billetpris kr. 100
Billetpris i døren kr. 135

Transport
Transporten til Halvandet kan snildt foregå på cykel. Kommer man fra Indre By, kan man cykle over Inderhavnsbroen og være på Halvandet på blot 10 minutter. Er man den mere magelige type, kan der via Billetto bookes sejlads som afgår fra Kvæsthusmolen ved Skuespilhuset kl. 17.45 og sejler direkte til Halvandet. Der vil være afgang fra Halvandet ca. kl. 22.15.

Billet til sejlads OG koncert: kr. 150 kr.

Sejlads: Pris i båden: 50 kr. pr. vej (hvis der vel at mærke er plads i båden)

Partoutkort: Et begrænset antal Partoutkort sælges til alle 13 torsdagskoncerter på Halvandets nye scene. Partoutkortet koster 700 kr. og giver desuden specialtilbud på øl og vin i Scenebaren.
Køb Partoutkort her: https://billetto.dk/e/torsdagskoncerter-pa-halvand...

Det er ikke tilladt at medbringe mad eller drikke til Halvandet og det er muligt at købe dejlige drikkevarer og mad i barerne.

Koncerterne laves i samarbejde med

Torsdagskoncert Papa's got a Brand new Bag

Salg lukket


Torsdagskoncert med middag

Salg lukket


Sejlads fra Kvæsthusmolen kl. 17.45

Salg lukket