spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Schnee af Hans Abrahamsen

Afholdt event

Schnee af Hans Abrahamsen

Fra DKK 150,00

Sted

Dato

10 dec 2022 kl. 16:00 - 17:00

Beskrivelse

Hans Abrahamsens værk Schnee er blevet til Athelas bud på en julekoncert.

Athelas spillede første gang dette lavmælte værk i 2018, og koncerten var en betagende begivenhed i al sin enkelhed: Musikken spillede, på bagvæggen dalede sneen lydløst og samtlige tilstedeværende oplevede en magisk time, hvor man blev en del af et roligt fællesskab, tæt på julens budskab om fred på Jord. 

Snefnuggenes samtidighed og på en gang individuelle og stærkt flokafhængige livlighed er det på sin vis let at forstå, at en komponist har lyst til oversætte til musik, og intet sted i musikken sker det mere sneagtigt end i værket Schnee – 10 canons for 9 instrumenter, som underteksten lakonisk siger.

Alle kender begrebet Kanon, som ethvert barn må have prøvet at synge i Mester Jacob.

Dette hver især at holde på sit og samtidigt blive en del af en mere og mere kompleks helhed er fascinerende, og når man lytter til Schnee, er det oplagt at oversætte, hvad man hører tilbage til forestillinger om vrimlende sneflokke, stille dalende sne eller tunge våde fnug der falder ubønhørligt.

Athelas 9 musikere spiller under ledelse af Rei Munakata, der får sneen til at falde så dansant og organisk.

INTRODUKTION TIL VÆRKET

Værket præsenteres kl. 15.30 af komponist Hans Abrahamsen. Præsentationen finder sted i koncertrummet. 

(Unummererede pladser)

Arrangør

Athelas Sinfonietta Copenhagen er det førende ensemble i Danmark inden for ny kompositionsmusik. Siden begyndelsen i 1990 har ensemblet uropført og bestilt en lang række værker og har ud over uropførelser af helt nye værker også spillet en lang række af det 20. århundredes klassikere. Athelas Sinfonietta samarbejder med solister, dirigenter og ensembler fra ind- og udlandet, turnerer i udlandet og spiller på festivaler og ved operaforestillinger

Lokation

KoncertKirken Blågårds Plads a.m.b.a KoncertKirken Blågårds Plads a.m.b.a, Blågårds Pl. 6A, 2200 København

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .