eventet sluttede

Se på krydstogtsturisme i 2022 med Paul Hartvigson

Gratis - DKK 60,00

Sted

Dato

08 maj 2022 kl. 09:00 - 11:00

Beskrivelse

Søndagene 8. og 22. maj er de første datoer, hvor hele tre store skibe lægger til ved Langelinie og Ocean Kaj. Turbusser og vandregrupper vil sætte præg på centrale dele af byen. Vi starter begge ture med at runde Langelinie kaj, og følger turisterne på den traditionelle rute: Langelinie, Den lille Havfrue, Gefionspringvandet, Amalienborg og Nyhavn. Både vi og turisterne får serveret et smukt stykke af havnen med dens historier, eventyr og minder om handel, militær og marine.

Vi går ind i postkortfortællingen om Wonderful Copenhagen. Hvordan viser byen sig frem, og hvilke historier byder sig til? På byvandringen vil vi både følge og betragte strømmen af turister fra krydstogtskibene og se på logistik og souvenirs undervejs.

Turen fortæller også om et smukt stykke af havnen med dens historier, eventyr og minder om militær og marine, der bliver et postkort af Danmark for gæsterne. Hvis man selv har prøvet at være turist i det fremmede, kan man her blive klogere på det element man bevæger sig i, hvad der bliver fortalt og hvad man selv skal regne ud.

Arrangør

Byvandring.nu byder på rundvisninger, cykelture og anden udendørs fortælling i København og omegn, med ca. 20 guider koordineret af Paul Hartvigson. Se hele udbuddet på www.byvandring.nu, hvor du kan få oprettet byvandringer og booke private ture.

Lokation

Foran Østerport Stationsbygning Foran Østerport Stationsbygning, Oslo Pl. 8, 2100 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .