Secondhand & Vintage Bazar

23 jun 2019 kl. 12:00 - 16:00

Kulturdivisionen Slagteriet Holstebro, Vendersgade 14, 7500 Holstebro

Søndag d. 23/6 sætter Kulturdivisionen fokus på bæredygtig mode med foredrag, private stande og indbudte virksomheder der giver nyt liv til genbrugt tøj. Så find klædeskabets gemte skatte frem - på med prismærket og grib chancen for at give dit tøj et nyt hjem. Vi i Kulturdivisionen ønsker at sætte rammerne for et cirkulært koncept hvor kvalitets tøj til voksne kan finde et nyt hjem. På markedet kan der derfor købes/sælges tøj, accessories og sko til voksne.

KØB EN STAND - BETINGELSER!

Ønsker du en stand skal du finde de pieces frem som er for gode til at blive smidt ud, dit yndlings outfit som du desværre ikke bruger mere, eller kjolen du i prøverummet var overbevidst om du ville få brugt. Markedet er derfor IKKE en lejlighed til at finde de hullede, plettede og for-vaskede stykker tøj frem fra de sorte sække i skuret. Markedet har kapacitet til 15 private stande.

Market har IKKE fokus på nedenstående produktgrupper, og de kan derfor IKKE sælges på standene. Kulturdivisionen forbeholder sig retten til at bede stadeholdere fjerne nedenstående items, hvis de alligevel medbringes.

  • Interiør
  • Møbler
  • Planter
  • Legetøj
  • Spil
  • Børnetøj & børnesko. 

STAND STØRRELSE & TILKØB

En stand måler 2,5 x 2,5 m, og du har komplet råderet over dette areal. Det er muligt at tilkøbe borde, men du er også velkommen til at medbringe dit eget. Markedet finder sted på 1.sal, men du kan benytte vores vareelevator til at transportere dine ting  op på 1. sal.

OPSÆTNING & NEDTAGNING

Det er muligt at sætte standen op fra kl. 10.00 -11.55 søndag d. 23/6. Det er IKKE tilladt at pakke sammen før kl. 16.00, og der pålægges et gebyr på 1000 kr, hvis dette finder sted. Nedtagning skal gøres i tidsrummet 16.00-18.00. Det er IKKE tilladt at efterlade ting på standen.

Standleje Salg lukket
Stand + 1 bord Salg lukket
Stand + 2 borde Salg lukket