Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Sei solo

Afholdt event

Sei solo

Fra DKK 125,00

Beskrivelse

19.30 Sei Solo / Mahan Esfahani, Lars Anders Tomter & Niels Hav

Bakkehuset, Frederiksberg

Tænk at vi får lov til at få en solokoncert med Mahan Esfahani her på Frederiksberg Festspil. En fantastisk cembalo-spiller, der optræder som solist i de store koncertsale - senest i Royal Albert Hall i London - og regnes blandt verdens bedste cembalister. Herhjemme i Danmark er Mahan kendt for sin optrædener med blokfløjtenist Michala Petri.
I Kamma Rahbeks smukke, historiske stuer får vi ved denne koncert mulighed for at opleve ham i et spændende solo-repertoire med både helt ny og gammel musik og derudover også i samarbejde med den skønne norske bratschist Lars Anders Tomter - i Bachs viola da gamba-sonate i g-mol.

En af de første gange Mahan besøgte København mødte han den danske digter Niels Hav. Vi har derfor inviteret Niels med til denne koncert. I en smuk kommentar til værkerne læser Niels Hav op fra sin anmelderroste digtsamling "Øjeblikke af lykke", hvis digte kredser om ekstatiske øjeblikke og eksistensens ramponerede inderside. Niels Havs digte har rejst kloden rundt, der er udkommet bøger i bl.a. Beirut, Istanbul, São Paulo og Toronto. 

Medvirkende:
Mahan Esfahani, cembalo
Lars Anders Tomter, viola
Niels Hav, forfatter

Arrangør

Frederiksberg Festspil er dedikeret til de klassiske udøvende kunstarter: musik, dans, litteratur, teater. 
Årets tema er TIDEN. Tiden som går, tiden som tabt, tiden som uendelig, tiden som ekstatisk og ophævet.
Frederiksberg Festspil lader TIDEN være omdrejningspunkt og opfører nogle af de smukkeste, mest tidløse mesterværker som musikken og litteraturen har skabt.
Både de klassiske og de nye tidsløse.
Vivaldis årstider, Messiaens Kvartet til tidens ende, Marcel Proust På sporet af den tabte tid og mange flere værker vil fylde Frederiksbergs magiske rum.
Vi har inviteret forfattere, musikere og skuespillere til at sætte tiden i stå et øjeblik. Det som kunsten kan – ophæve tiden og gøre den ekstatisk.

Vi glæder os til at se jer til Frederiksberg Festspil 2022!

Lokation

Bakkehuset Bakkehuset, Rahbeks Alle 23, 1801 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .