eventet sluttede

Sejlads om bord på et historisk skonnert - vær med til at sætte sejl

DKK 400,00

Sted

Dato

28 jun 2020 kl. 10:30 - 12:30

Beskrivelse

Få frisk luft og se København og Øresund fra vandsiden. Tag med ud at sejle med et af De Forenede Sejlskibe og få samtidig et indblik i vore maritime traditioner.

Sæt sejl med besætningen og nyd udsigten
Skipper byder velkommen, mens sejlskibet sejler langsomt ud af havnen. Udsejlingen af Københavns Havn byder på kig til Skuespilhuset, Operaen, Amalienborg, Marmorkirken, Den lille Havfrue (medbring kikkert) og hvis Kongeskibet Dannebrog ligger for svaj kan vi kippe med flaget. Når kursen er lagt for dagens sejlads, inviteres alle til at sætte skibets store sejl. Det er en sjov opgave at være fælles om.

Det er en fredfyldt oplevelse, når vinden fylder sejlene, motoren slukkes, og et sejlskib drives frem af naturens kræfter. Nyd udsigten. Den fås ikke bedre. Besætningen fortæller gerne mere om skibet under sejlturen.

Vi sejler fra Admiralkaj ved Admiral Hotel klokken 10.30, 13.30 og 16.30. Mødetid 15 minutter før afgang. Hver sejltur varer 2 timer. Tursejladser i perioden fra søndag den 23. juni til mandag den 5. august 2019 se mere på https://www.deforenedesejlskibe.dk/familie-fest/tursejladser/

Købsbetingelser

Arrangør

Lokation

Admiralkaj v/Admiral Hotel Admiralkaj v/Admiral Hotel, Toldbodgade 24, DK-1253 København K

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .