Sejltur om bord på et historisk sejlskib - vær med til at sætte sejl

27 jun 2021 kl. 10:30

Få frisk luft og se København og Øresund fra vandsiden. Tag med ud at sejle med et af De Forenede Sejlskibe og få samtidig et indblik i vore maritime traditioner.

Sæt sejl med besætningen og nyd udsigten
Skipper byder velkommen, mens sejlskibet sejler langsomt ud af havnen. Udsejlingen af Københavns Havn byder på kig til Skuespilhuset, Operaen, Amalienborg, Marmorkirken, Den lille Havfrue (medbring kikkert) og hvis Kongeskibet Dannebrog ligger for svaj kan vi kippe med flaget. Når kursen er lagt for dagens sejlads, inviteres alle til at sætte skibets store sejl. Det er en sjov opgave at være fælles om.

Det er en fredfyldt oplevelse, når vinden fylder sejlene, motoren slukkes, og et sejlskib drives frem af naturens kræfter. Nyd udsigten. Den fås ikke bedre. Besætningen fortæller gerne mere om skibet under sejlturen.

Vi sejler fra Admiralkaj ved Admiral Hotel klokken 10.30, 13.30 og 16.30. Mødetid 15 minutter før afgang. Hver sejltur varer 2 timer. Tursejladser i perioden fra søndag den 27. juni til mandag den 9. august 2021 se mere på https://www.deforenedesejlskibe.dk/familie-fest/tursejladser/

Købsbetingelser

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke