spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Select Captain

Afholdt event

Select Captain

Fra DKK 70,00

Sted

Dato

25 sep 2020 kl. 20:00 - 22:00

Beskrivelse

Select Captain har de seneste år være det musikalske alias for sanger, sangskriver og guitarist Kristian Gaarskjær. Hans projekt er nu blevet udvidet til en duo med producer, sangskriver og multiinstrumentalist Søren Vestergaard som den anden halvdel.

Sammen skaber duoen en unik, organisk og ambient lyd i et mix af akustiske og elektroniske instrumenter med et fokus på stærke melodier og at skabe en stor lyd. Tilsammen skaber det et særegent og personligt lydunivers. Som et møde mellem Ben Howard og Depeche Mode, David Gray og Thom Yorke.

Select Captain har udgivet musik siden 2014 hvor det er blevet til 3 albums og 2 EP’er. Talrige singler har været spillet i Danmarks Radio P4 og P5 og det er blevet til mere end 180 koncerter i Danmark, Tyskland og Holland, bl.a. som support for større navne som George Ezra, Ed Harcourt, The Lone Bellow, Jonny Lang, Lissie, Roo Panes, Seafret og mange flere.

Seneste udspil fra Select Captain er EP trilogien Comes in Waves. En trilogi der, sammen med ekstra numre, bliver til fjerde album fra Select Captains hånd. Et album der udkommer i efteråret 2020.  

Tekstuniverset på de nye EP’er er meget personligt og nærværende, og kredser bl.a. om Kristians hidtidige mangeårige kamp med depression, angst og et medfølgende hashmisbrug. Det går tæt på og berører temaer der ofte er tabubelagte og ikke altid får nok opmærksomhed. Det er meget ærligt og selvudleverende og resultatet er en håndfuld følelsesmæssigt tunge, men samtidig smukke, sange som dog har et endeligt glimt af lys og optimisme i horisonten.

I efterår og vinter 2020 tager duo’en på turné og rammer spillesteder landet over med den nye trilogi/det nye album under armen.

Døre kl. 19.30

________________________

COVID-19

Vi følger kulturministeriets og sundhedsmyndighedernes retningslinjer for afvikling af kulturarrangementer, herunder koncerter. Vi passer på vores gæster, og I kan være trygge ved, at vores koncerter afvikles sundhedsmæssigt forsvarligt. Det gælder i forhold til retningslinjer om afstand, hygiejne og rengøring.

Vi henstiller vores gæster til at passe på hinanden, respektere andres grænser og i særdeleshed blive hjemme, hvis du har symptomer på smitte. 1000 tak.

Arrangør

Lokation

Karens Minde Kulturhus Karens Minde Kulturhus, Wagnersvej 19, 2450 København SV

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .