Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Selma Higgins (DK) på Musikefterskolen i Humble

Afholdt event

Selma Higgins (DK) på Musikefterskolen i Humble

Fra DKK 100,00

Sted

Dato

28 nov 2023 kl. 20:00 - 21:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Musikefterskolen i Humble er stolte af at præsentere den dansk-irske sanger Selma Higgins, der spiller koncert på skolen d. 28. november 2023.

Efter tre års pause og udgivelsen af en yderst anmelderrost folk-inspireret debut-EP i 2020, vendte nu 26-årige Selma Higgins endelig tilbage dette forår. Som forvandlet, gen-introducerede den dansk-irske sanger sig selv på den funky ballade, ’Sunlight’, og nu er Selma Higgins klar til at charmere os på ny til tonerne af sommer-singlen, ’CAN’T DO THIS’.

”Det her er en klassisk fortælling om, at gå i stå i sin egen udvikling, når der er for lidt plads til os begge to i parforholdet. Men jeg ser ikke ’CAN’T DO THIS’ som en break-up-sang, mennærmere et ”suk” og accepten af det smukke ved at sidde fast sammen og alt det umulige der følger med, rastløsheden og behovet for også at kunne realisere og leve sig selv fuldt ud i tosomheden. Jeg tænker, det er et ømtåleligt og svært emne for mange, som kan virke meget ensidet at bringe op og netop derfor var det også vigtigt for mig og holdet, at ’CAN’T DO THIS’ ikke blev en opgivende ballade, men et opløftende, farverigt og funky spil på de følelser,”fortæller Selma Higgins.

’CAN’T DO THIS’ er nemlig uimodståelig og frisk -som en Piña Colada i hånden mens man driver rundt i poolen og lytter til Wham!, Fleetwood Mac og Prefab Sprout på pladespilleren. Farverig, uforudsigelig, autentisk og helt sin egen er Selma Higgins altså tilbage med en single derer et mustpå enhver sommer-playlist i år!

Og Selma Higgins har allerede hittet stort på radio-playlisterne i år. ’Sunlight’ var P3’s Uundgåelige i marts og kom siden i rotation på radiobølgerne landet over og gik Top-5 på Airplay Charten. Singlen udkom også til øjeblikkelig omtale fra alverdens store internationale musik-og kulturmedier -heriblandt METAL Magazine i Spanien, Ones To Watch i USA, HUNGER Magazine i UK og mange flere.

Koncerten er åben for udefrakommende gæster. Billetter kan købes på forhånd via Billetto eller kontant i døren. Billetprisen er 100 kr. (gratis med årskort).

Lokation

Musikefterskolen i Humble, Hovedgaden 21, 5932 Humble

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .