spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Selma Judith i Mols Bjerge

Afholdt event

Selma Judith i Mols Bjerge

Fra DKK 260,00

Sted

Dato

06 jul 2021 kl. 20:00 - 21:30

Beskrivelse

D. 6. juli 2021 kan du opleve sommerstemningen på Sølballegaard i hjertet af Nationalpark Mols Bjerge og få en intim og intens oplevelse, når Selma Judith går på scenen i Sølballegaards smukke sal.

Før koncerten vil det være muligt at købe mad og drikke på den hyggelige gårdsplads. Tag vandreskoene med og smut en tur til Trehøje eller hyg dig i haven på Sølballegaard, før aftenens koncert. Vi åbner baren kl 17 og døren til koncertsalen kl 19:30. Håber vi ses!  

Selma Judith slipper vreden og musikken løs

Singlen ’Some Folklores’ viser Selma Judiths frie tilgang til popmusikken. Her er livlig violin, ukonventionel rytmik og en strittende lyrisk langefinger til et samfund, hvis forventninger man aldrig kan indfri. Nummeret er første forsmag på hendes kommende debutalbum.

Gennem et par år har den helt store talentpil peget på Selma Judith. Hun har optrådt med MØ og The National, været nomineret til Årets Håb ved Steppeulven, spillet Vegas Udvalgte og Roskilde Festival og prydet forsider og skabt overskrifter. Og nu lander singlen ’Some Folklores’, der peger frem mod Selma Judiths debutalbum. Singlen udkommer 5. marts

”Den er meget symptomatisk for hele albummet, fordi der er flere verdenshjørner og rytmer, som trækker i forskellige retninger. Det gør den meget fri. Jeg har villet skabe et rum, hvor vi krydsede genregrænser og lod musikken tage sin plads. Blandt andet ved at give de forskellige instrumentalister plads til at træde frem og fortælle deres ordløse historier. Som violinen i ’Some Folklores’” siger Selma Judith.

Samtidig passer ’Some Folklores’ ind i den indignerede lyriske åre, der løber gennem debutalbummet. På singlen retter vreden sig mod et præstationssamfund, hvis forventninger det er umuligt at indfri. Blandet med irritationen mod en selv over at spilde tid på at gøre selvsamme samfund tilfreds.

Hør ’Some Folklores’ her: https://SelmaJudith.lnk.to/SomeFolklores

Selma Judith singledebuterede med ’Kind of Lonely’ i 2018 og fik i de følgende måneder massiv opmærksomhed. Hun blev nomineret til Årets Håb ved Steppeulven, til Fremtidsprisen i Soundvenue, fik ”hold øje med”-stemplet i Politiken og vandt "Årets Musiknavn" til Ibyen-Prisen 2019. Sideløbende spillede hun Vegas Udvalgte og festivaler som Roskilde Festival, Best Kept Secret i Holland, By:Larm i Norge og en udsolgt headlinerkoncert i Vega. Foruden egne koncerter har hun optrådt med MØ og The National samt varmet op for Jada.

Følg Selma Judith:

https://www.facebook.com/selmajudith

Lokation

Sølballegaard, Elbjergvej 13, 8420 Knebel

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .