Selvaccept kursus - bliv fri for stress, angst og depression

08 mar 2018 kl. 09:00 - 31 maj 2018 kl. 11:30

Augmentum, Center for velvære og personlig udvikling, Ahlgade 3F, 4300 Holbæk


12 ugers kursus i selvaccept og MediYoga

På dette kursus tager jeg hånd om hele dig - både krop og psyke!

Det er især rettet til dig, som er eller har været ramt af stress, angst og depression og som ønsker et helhedsorienteret tilbud, som både involverer krop og psyke. Igennem min erfaring som psykolog og MediYoga-instruktør har jeg samlet en pakke af redskaber, som du let kan anvende og integrere i din hverdag. Mit ønske er også at involvere dig som deltager i rejsen tilbage til dig selv og den balance, som du har brug for i dit liv, da det er min erfaring, at dette giver de mest langsigtede resultater.

Vi mødes i en gruppe af højst 12 kvinder otte gange i løbet af 12 uger; ca. en gang om ugen.

Hver gang starter vi med en ca. en times MediYoga, hvor du får redskaber til at berolige og balancere din krop og dit sind. MediYoga er en terapeutisk og forskningsbaseret yogaform, der har beviselig positiv effekt på vores psykiske og fysiske helbred, eksempelvis nedsænke blodtryk og stresshormoner, forbedrer fordøjelsen og søvnvaner, modvirke depression, usikkerhed og angst.

Derefter følger en times oplæg, øvelser og samtale i gruppen om forskellige temaer, herunder:

* Baggrunden for stress, angst og depression

* Beroligelse af nervesystemet

* Selvaccept

* Nærvær i nuet

* Vigtigheden af fællesskaber

* Styrken ved autencitet

* Hvad har du brug for fremover?

Du vil få udleveret MediYoga programmer (vejledning og cd) til egen praksis hjemme, således at du kan fortsætte efter kursets afslutning. Herudover får du en mappe med materiale fra oplæg og øvelser.

Kursusforløb

Salg lukket