spring til hovedindhold

Selvfølgelig kan du få det 10 sjovere på jobbet – præsentation og diskussion af ny bog om jagten på det gode arbejdsliv

Selvfølgelig kan du få det 10 sjovere på jobbet – præsentation og diskussion af ny bog om jagten på det gode arbejdsliv

Fra DKK 160,00

Beskrivelse

Alle kurver for vores trivsel på uddannelser og arbejdspladser peger den gale vej. Kom til foredrag med præsentation af ny bog på vej om jagten på det gode arbejdsliv. Diskussion af, hvad du og jeg selv kan gøre. Den 31. august, 26. oktober eller 16. november fra 16.30 - 19.00. Du får også eksempler på små øvelser og leveregler til din hverdag og en introduktion til yoga.

Alt for mange trives ikke specielt godt i deres arbejdsliv. Det er synd og skam, og det er der kun én, der kan gøre noget ved – og det er dig. Selvfølgelig kan vi få det 10% bedre. Hvem vil ikke gerne det? Hvilke domino-effekter kan det skabe på vores arbejdspladser og i vores samfund? For vores trivsel, for sygefraværet, for forebyggelse af stress og fx for rekruttering og fastholdelse af medarbejdere i velfærdssektoren?

Få dokumentation fra international forskning og globale studier og inspiration fra førende danske og amerikanske coaching- og udviklingsmiljøer. Jagten på det gode arbejdsliv søger inspiration andre steder, end vi normalt kigger hen. 

Der indgår interviews med ledere og besøg på vidt forskellige arbejdspladser landet rundt og samtaler med en international topleder. Inspiration fra to helt særlige ekspeditioner til USA og Indien indgår også:

 • Til verdens førende amerikanske coach, Tony Robbins, og en ekspedition til hans virtuelle studio i Florida, USA, hvor titusinder følger ham.
 • Til den tibetanske buddhismes leder Dalai Lama, og en ekspedition til hans hjemstavn i Mc Leod Ganj ved foden af Himalaya i Nordindien, hvor hans tempel ligger.

Du får også en introduktion til, hvor meget din fysik og din krop betyder for dit velbefindende. Yogainstruktør og tidligere elitehåndboldspiller Emilie Løvendorf vil vise dig simple bevægelsesøvelser, som du kan bruge på jobbet eller derhjemme. For vi forsømmer alt for let vores krop. Mange døjer med rygsmerter, og mange bruger mere og mere tid bag skærme i et stillesiddende arbejde. Vi har alle sammen gavn af at blive mere bevidste om vores fysik og vores krop.

Arrangementet bliver holdt i yogacentret ”NOR – nordic health house” i København NV i attraktive lyse lokaler på 5. sal med tagterrasse.

Søren Jensen har i to årtier været leder, kommunikationschef og redaktør i bl.a. Videncenter for Arbejdsmiljø, Miljøministeriet og flere forsknings- og uddannelsesinstitutioner. Søren Jensen er i dag ledelsescoach og kommunikationsekspert og iværksætter af aktiviteterne i www.lederkommunikation.nu

Lokation

NOR - nordic health house, Hejrevej 30, 2400 København

Headliner

Søren Jensen
Mastercoach, kommunikationsekspert og to årtier som leder
Emilie Løvendorf
Yoga instruktør, kandidat i Idrætsvidenskab og tidligere elitehåndboldspiller

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Nærliggende begivenheder
Events fra samme kategori
Lignende oplevelser
Genbesøg begivenheder