Selvhealingsworkshop

14 nov 2020 kl. 10:00 - 15 nov 2020 kl. 16:00

Selvhealingsworkshop

Der findes et hav af måder at heale på, og jeg mener ikke, at den ene måde er bedre end den anden. Det vigtigste er, at du finder den, der passer bedst til dig. Alle måder at heale på har dog det tilfælles, at gøre hel.

Healing er ikke hokus pokus men omsorg til dig selv. Når du drager omsorg for dig selv, vil du automatisk kunne give til andre. Ganske almindelig omsorg overfor andre er også healende, så længe du har dit hjerte med. Det handler ikke om religion men om at finde egen forståelse og forvandling i det, vi oplever.

Vi har alle adgang til kilden af kærlig universel energi, og det er den, jeg gerne vil føre dig ind i og åbne dine øjne for. Healing er, som sagt, at gøre hel og genfinde balancen og derved finde ro i dig selv. Med selvhealing vil du find ro i dig selv.


Med selvhealing vil du finde en indre fred og fortrolighed med dig selv. Du vil nære en dybere respekt for den, du er. Du vil også opdage, at meditation og healing går fint hånd i hånd.

Dermed ikke sagt, at livet altid er en dans på roser, men at finde forståelsen og accepten af at du alene har styringen gør hele forskellen. Du vil finde balancen, roen og indsigten i mangt og meget når du lære, at heale dig selv.

Du vil lære:

  • at dit liv er dit ansvar
  • at leve med glæde og oprigtighed
  • at finde ind til kernen af dig selv
  • at bygge bro mellem din indre kerne og din ydre verden (virkelighed)
  • konkrete øvelser, som du kan gå direkte hjem og bruge
  • at arbejde med farverne i regnbuen
  • at fysiske smerter slipper når følelsen, der ligger under forløses.

Ved daglige selvbehandlinger får du mere energi, både fysisk og psykisk – indre ro og overskud til at tackle de udfordringer, du stilles over for. Mærkbar forbedring af livskvalitet og hjælp til dine fysiske problemer.


Medbring gerne:

* Dit eget liggeunderlag og tæppe.
* Frokost til begge dage (der findes cafeer, supermarked i nærheden)

* Notesbog/dagbog og skriveredskaber.

* Godt humør og et åbent sind.

Hvis du har spørgsmål kan du kontakte mig på mail: lg@lifejourney.dk

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke