Selvhenter 'Mesmerizer'

Selvhenter 'Mesmerizer'

Fra DKK 100,00

Sted

Dato

03 jul 2023 kl. 20:00 - 22:00

Beskrivelse

Velkommen til releasekoncert for et af landets mest kompromisløse og elskede eksperimentalgrupper. Det nye album 'Mesmerizer’ er Selvhenters første egentlige albumudgivelse i næsten et årti og markerer også deres debut på det franske pladeselskab Hands in the Dark. De soniske detaljer er næsten skubbet til det yderste på 'Mesmerizer’, hvilket gør det åbne auditive eventyr, som titlen på albummet antyder, endnu mere fascinerende.

Selvhenter finder inspiration i æstetikken fra eksperimenterende rock, sofistikeret improvisationsmusik, hårdtslående punk, noise og metal, men også percussion-drevet musik fra Afrika og Sydøstasien og ikke mindst den moderne minimalistiske kompositionsmusik. Resultatet er en unik lyd, hvor polyrytmiske mønstre flettet sammen af de to trommeslagere møder simple melodier fra Bertels udknaldede trombone og LaBiancas saxofon. Det er konfrontatorisk, insisterende energisk og til tider dansabel musik, leveret med en smittende passion og en humor, der gør det essentielt at opleve gruppen live.

Med til fortællingen om Selvhenter hører også, at det København-baserede kollektiv og pladeselskab Eget Værelse, opkaldt efter Virginia Woolfs historiske roman af samme navn fra 1929, blev grundlagt af de oprindelige Selvhenter-medlemmer Maria Bertel, Jaleh Negari, Sonja LaBianca, Anja Jacobsen og Maria Diekmann i 2010. Siden har Eget Værelse været platform for musikalske projekter, som de fem kvinder har skabt solo, internt og i samarbejde med andre – herunder Frk. Jacobsen, Oum, Ymers Pizza, Valby Vokalgruppe, Meshes, J. Jaanmai Duo og selvfølgelig Selvhenter.

Selvhenter udgav i 2012 deres første fuldlængde plade “Frk. B. Fricka”, produceret af guitarist og producer Peter Peter. I 2014 fulgte det anmelderroste album “Motions of Large Bodies”, som også skaffede dem hæder til den prestigefyldte Nordic Music Prize. De har gennem tiden optrådt på bl.a. Roskilde Festival, Copenhagen Jazz Festival, Iceland Airwaves og Kongsberg Jazz Festival.

Præsenteret af Jazz Club Loco

Koncert line-up:

Maria Bertel (trombone)

Sonja LaBianca (sax)

Jaleh Negari (trommer)

Anja Jacobsen (trommer)

Lokation

KLEIN - Sydhavnens spillested / Dansepavillonen ved Karens Minde Kulturhus, Wagnersvej 19, 2450 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Anbefalede events
Events du har kigget på
Oplev Mere