Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Seminar for Syn- og Skønspersoner

eventet sluttede

Seminar for Syn- og Skønspersoner

Billetter fra DKK 300,00

Sted

Dato

11 sep 2019 kl. 16:00 - 19:30

Beskrivelse

Seminar for syns- og skønspersoner samt sagkyndige 11. September 2019

Design denmark udpeger jævnligt syns- og skønspersoner til sager, der kræver designfaglig indsigt, som supplement til juridisk behandling – sager typisk anlagt ved Sø- og handelsretten. Dette mini-seminar er for alle – både for dig, som er interesseret i at høre mere om rollen som sagkyndig og syns- og skønsperson, og dig som allerede har erfaring inden for området.

Design denmark behandler årligt ca. 20 sager, hvor der foreslås enten én eller to sagkyndige til at udfylde rollen som syns- og skønspersoner. Foreningen bliver også jævnligt opfordret til at udpege sagkyndige til brug for designsagkyndige udtalelser. Valget foretages af Design denmarks retsudvalg i samarbejde med sekretariatet, og sker på baggrund af medlemmernes erfaring med sådanne sager og/eller på baggrund af det enkelte medlems spidskompetence inden for den pågældende sags faglige felt.

Kom og hør, hvad der kræves af syns- og skønsperson
For at sikre et stærkt hold af sagkyndige, afholder vi et miniseminar for potentielle, nye og erfarne sagkyndige og syns- og skønspersoner. Det sker for at alle – uanset om de allerede har været udpeget, eller blot har sagt sig villig til det – får indblik i rollen som sagkyndig og den sammenhæng, hvori rollen indgår.

På mødet orienteres der om nye krav og ændringer for procedurerne omkring syn og skøn – både hvad angår økonomisk tilbudsgivning og udarbejdelse af selve syn og skønsforløb samt rapport i skemaform.

Deltagelse i seminaret er gratis for medlemmer af Design denmark.

Praktisk
Dato: 11. september 2019
Tid: 16.00 – 19.30
Sted: Børsen, Slotsholmsgade, 1217 København K.

Oplægsholdere
Johan Løje - Løje Advokater
Thomas Alken - Formand for Design denmark Retsudvalg
Medlemmer af Design denmark Retsudvalg

Lokation

Børsen Børsen, 1217 København K, 1217 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .