Seminar "On the Road - Processens væsen"

15 mar 2020 kl. 13:00 - 20:00

Folkestedet, Carl Blochs Gade 28, 8000 Aarhus

Vejen til værket er forskellig for os alle, men som kunsthåndværkere og designere har vi det til fælles, at vi hele tiden er ”On the Road”. I vores søgen efter værket færdes vi på vejen mellem tankestrøm, intuition, inspiration, frustration, opdagelse, benspænd, erfaring og passion. Denne proces er ofte kun synlig for den udøvende kunsthåndværker eller designer, og opleves eller formidles sjældent til publikum. Kunsthåndværkeren og designerens identitet kan udfoldes gennem leg med materialet, undersøgelse af form, farve, tekstur og lyd - sansernes

tilstedeværelse er ofte uundgåelig. Det kan være tilstande som: Følelsen af flow eller fuck up, Forløsning, Tvivl der gnaver, Tanker i rækker, Øjebliksbilleder, Blindgyder eller Kontinuerlig bevægelse. Vi er konstant på farten, på jagt efter nye sider af faget, materialet og os selv.


I forbindelse med udstillingen afholdes dette seminar, hvor Danske Kunsthåndværkere & Designere,
Region Midt - har inviteret andre aktører fra kunstscenen ind for at tage en dialog om processens væsen, for at blive lidt klogere på emnnet og nuancerne. Oplægsholderne er valgt for at give en dybde og en bredde, samtalen bliver modereret af Sarah Jarsbo.

Biletten inkluderer kage og frugt.
Program:

Sarah Jarsbo - moderator

  1. Marianne Steenholdt Bork, Kunsthåndværker
  2. Søren Taaning, Co-Founder, Skovsnogen-Deep Forest Artland 
  3. Søren Bengtsen, Filosof
  4. Sarah Jarsbo + Marianne Steenholdt Bork + Søren Taaning + Søren Bengtsen


Arrangementet er sponsoreret af Camillasdiner.dk