Senior TRX-styrketræning

Avenida Krogager, 35560 Tinajo
13 aug 2021 kl. 16:30
20 aug 2021 kl. 13:30
Billetter DKK 999,00
Billetter DKK 999,00

VIGTIGT: Afholdes på Club La Santa, Lanzarote. Du er selv ansvarlig for at bestille rejse og ophold på Club La Santa. Gør dette, før du tilmelder dig eventet her - så du er sikker på et flysæde.

For dig, der er mindst 60 år.

TRX er funktionel træning for dig, der vil være endnu bedre, til det du gør. Uanset dit udgangspunkt, vil denne uge kunne bringe dig nærmere en stærk og mobil krop i god balance. Lever du det aktive seniorliv, eller er din hverdag blevet lidt inaktiv - der er plads til alle niveauer. Susanne Møller Mathiasen og Anders Deenfeldt fra TRX Aarhus er professionelle TRX-instruktører og rangerer blandt Europas mest erfarne. De vil være i stand til at både at udfordre og hjælpe alle lige der, hvor de måtte være, altså også dig, der aldrig har prøvet en TRX-strop.

Vi træner sammen en gang om dagen, og derudover har du fri adgang til Club La Santas enorme ugeprogram og træningstilbud. Desuden indeholder træningen og ugens program sociale aktiviteter, så vi kan lære hinanden at kende og hygge os sammen. Om du rejser alene eller sammen med en flok, vil vi byde på et dejligt træningsfællesskab.

Booking:

 1. Book rejse og ophold og se flere informationer om ugen (herunder program) på La Santas hjemmeside her: 

  https://www.clublasanta.com/da...

 2. Book herefter din plads på ugen her på denne side.

    Arrangøren af Senior TRX-Styrketræning er udelukkende ansvarlig for træningsforløbet. Rejse og ophold administreres af Club La Santa.

    Vil du se flere events?

    Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke