Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Senior TRX-uge

eventet sluttede

Senior TRX-uge

Billetter fra DKK 999,00

Sted

Dato

19 aug 2022 kl. 10:00 - 25 aug 2022 kl. 20:00

Beskrivelse

VIGTIGT: Afholdes på Club La Santa, Lanzarote. Du er selv ansvarlig for at bestille rejse og ophold på Club La Santa. Gør dette, før du tilmelder dig eventet her - så du er sikker på et flysæde.

For dig, der er mindst 60 år.

TRX er funktionel træning for dig, der vil være endnu bedre, til det du gør. Uanset dit udgangspunkt, vil denne uge kunne bringe dig nærmere en stærk og mobil krop i god balance. Lever du det aktive seniorliv, eller er din hverdag blevet lidt inaktiv - der er plads til alle niveauer. 

Susanne Møller Deenfeldt er professionel TRX-instruktører og rangerer blandt Europas mest erfarne. Hun vil være i stand til at både at udfordre og hjælpe alle lige dér, hvor de måtte være, altså også dig, der aldrig har prøvet en TRX-strop.

Vi træner sammen en gang om dagen, og derudover har du fri adgang til Club La Santas enorme ugeprogram og træningstilbud. Desuden indeholder træningen og ugens program sociale aktiviteter, så vi kan lære hinanden at kende og hygge os sammen. Om du rejser alene eller sammen med en flok, vil vi byde på et dejligt træningsfællesskab.

Booking:

 1. Book rejse og ophold og se flere informationer om ugen (herunder program) på La Santas hjemmeside her: 

  https://www.clublasanta.com/da/sport-og-motion/events/senior-trx-uge/senior-trx-uge

 2. Gå herefter tilbage til denne side og book din plads på ugen.

    Arrangøren af Senior TRX-Styrketræning er udelukkende ansvarlig for træningsforløbet. Rejse og ophold administreres af Club La Santa.

    Lokation

    Club La Santa Club La Santa, Avenida Krogager, 35560 Tinajo

    FAQ

    • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

     Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

    • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

     De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

    • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

     Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

    • Hvor finder jeg linket til et online event?

     På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

    • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

     Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .