Sense Me aften m/ konsulent Ida Holm & komiker Audrey Castañeda i Vejle

04 nov 2019 kl. 18:00 - 21:00

Moldevej 5, 7100 Vejle

Kom til en festlig Sense aften i Vejle. Sense Konsulent Ida Holm & komiker Audrey Castañeda er begge enige i, at Sense er verdens bedste livsstil.

Har du lyst til en aften hvor du får kendskab til en ny måde at spise på. Samt grine hele vejen mens det fyger med guldkorn til din egen rejse så er dette arrangement lige noget for dig.

I løbet af aftenen vil du opleve:

Sensekonsulent Ida Holm gennemgår Sense principperne, så du er godt klædt på til din egen rejse. Ida's Motto er, "spis i dag, som du har lyst til at spise resten af dit liv. Du skal bare tag den et skridt og en håndfuld af gangen."

Audrey Castañeda Sense motivations foredrag. 
Det handler om at være gode venner med sig selv på rejsen. For som Audrey udtrykker det, ”sæt spillet op så du vinder, ellers er det lorte Ludo. Det handler om selvkærlighed, motivation og smagen for livet, mens du spiser alle dine yndlingsretter bare med Sense metoden.

Audrey og Ida lover du bliver en del af en livsbekræftende, positiv og super sjov aften, hvor du går hjem med tårer på kinderne af grin og lommen fuld af gode redskaber til at starte dit eget Sense liv.

Der vil være pause undervejs

Sandwich -kaffe-te-vand inkl. i prisen

Begrænset billetter

Ingen faste siddepladser