Sense Me aften med Audrey Castañeda i Hadsten

02 mar 2020 kl. 18:15 - 21:00

Butik Natalie, Søndergade 30, 8370 Hadsten

Sense Me aften med Audrey Castañeda.

Audrey har slået sig sammen med butiksindehaver Lotte for at give alle kvinder i Hadsten og omegn en forrygende aften. 

Sense er i komikeren og manuskriptforfatteren Audrey Castañeda øjne verdens bedste livsstil. Så har du lyst til en aften hvor du får kendskab til en ny måde at spise på. Samt grine hele vejen mens det fyger med guldkorn til din egen rejse så er dette arrangement lige noget for dig.

Det handler om at være gode venner med sig selv på rejsen. For som Audrey udtrykker det, ”sæt spillet op så du vinder, ellers er det lorte Ludo.” Det handler om selvkærlighed, motivation og smagen for livet, mens du spiser alle dine yndlingsretter bare med Sense metoden. Sense er for alle og du skal bare tage den en håndfuld og et skridt af gangen så er du sikker på at komme i mål.

Audrey lover du bliver en del af en livsbekræftende, positiv og super sjov aften, hvor du går hjem med tårer på kinderne af grin og lommen fuld af gode redskaber til at starte dit eget Sense liv.

Denne aften byder også på goodiebags, vi trækker en heldig vinder, som får et gavekort til butik Natalie på 1000kr. OG der vil være 20 % på alt i butikken. Samt drikkevarer og snacks. 

Så tag din veninde eller kollega under armen og kom til en aften fyldt med grin og guldkorn.