Sense og mentale værktøjer til varigt vægttab med TankeKost

21 feb 2018 kl. 18:00 - 22:00

Skive Folkeblad , Gemsevej 7-9, 7800 Skive


Kunne du tænke dig at høre, hvordan du taber dig helt uden forbud og løftede pegefingre? Så kom og hør, hvordan du knækker koden til varigt vægttab.


Bliv introduceret til kostprincipperne fra 'Sense - slank med fornuft' - vinder af TV2-programmet 'En kur der dur' - og hør, hvordan du taber dig helt uden kalorietælling og køkkenvægt. Få desuden mentale værktøjer til varigt vægttab. Vægttab handler nemlig ikke kun om, hvad du spiser, men også hvorfor du overspiser. Flyt fokus fra kost og motion til motivation og relation. Relationen til dig selv, din krop og din vægt og relationen til andre – til den måde, du er i verden på. Så kan også du nemlig knække koden til varigt vægttab.

Lad dig inspirere og motivere af psykolog Lotte Quist Michaelsen og vanecoach Jørgen Michaelsen, som sammen driver firmaet TankeKost. De har selv tabt sig henholdsvis 25 og 30 kilo og ved, at vægttab bliver lettere sammen. Både personligt og professionelt ved de, hvad der skal til for at opnå varigt vægttab. Når de holder foredrag og vejleder i vægttab bruger de aktivt deres egne historier – leveret med både humor og alvor – suppleret med faglig indsigt. De ser vægttab i en relationel kontekst - sammen taber vi os nemlig lettere!

OBS: Dørene åbnes kl. 18.00.

KROPSANALYSE: Kommer du mellem kl. 18.00 og kl. 18.30, har du forud for foredraget mulighed for at få lavet en personlig kropsanalyse, som ud over vægt udregner metabolisk alder, måling af fedtprocent, fedt omkring de indre organer m.v.

Sense foredrag

Salg lukket