Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Sensing Holobiont: Performance om mad og mikrober

eventet sluttede

Sensing Holobiont: Performance om mad og mikrober

Fra DKK 125,00

Sted

Dato

13 jan 2023 kl. 17:00 - 18:30

Beskrivelse

Kroppen udforskes som et økosystem, når Medicinsk Museion inviterer til performance i krydsfeltet mellem kunst, mad og videnskab.

I performancen “Sensing Holobiont – Flavourful Rituals for Metabolic Companions” inviterer kunsterduoen Baum & Leahy gæsterne til at deltage i en række sanselige oplevelser med smagsløgene i centrum.


De sidste 20 års mikrobiomforskning har vist, at vi mennesker er værter for tusindvis af bakterier og svampe, der er med til at opretholde livet for os. I biologien kalder man sådan en vært og dens beboere for en holobiont.


Med sanserne forrest får gæsterne lov at undersøge, hvorvidt mad og kunst i forening kan hjælpe dem til at forstå sig selv som holobionter – og om sådan en forståelse kan ændre på deres forhold til deres kroppe, til mad og til naturen.


Praktisk info

Performancen varer halvanden time og præsenterer en række smagsoplevelser, der tager udgangspunkt i fermenterede, vegetariske retter.

Der kan desværre ikke tages højde for eventuelle fødevareallergier. Der vil fx være gluten, hvede, mælkeprodukter og æg i noget af maden. På dagen kan du spørge om, hvilke ingredienser, der indgår.   

 • Dato: 13. januar 2023
 • Tidspunkt: kl. 17.00-18.30
 • Sted: Vi mødes i museets reception
 • Billetpris: 125 DK


Om samarbejdspartnerne

“Sensing Holobiont – Flavourful Rituals for Metabolic Companions” er et nyt værk af kunstnerduoen Baum & Leahy i tæt samarbejde med de kulinariske eksperter, Kim Wejendorp og Ph.d. Josh Evans. Ph.d.-studerende, Joana Formosinho og Professor, Rob Dunn bidrog med konceptuelt, kreativt og videnskabelige input – et arbejde, de allerede begyndte i deres samarbejde med Baum & Leahy om værket ”Cometabolise: A Holobiont Dinner” i 2021. Lektor og kurator på Medicinsk Museion, Louise Whiteley, har både faciliteret arbejdet med begge værker som led i forskningsprojektet Microbes on the Mind og bidraget til den konceptuelle udvikling.


  Kunstnerduo: Baum & Leahy
  Co-creating assistant: Ella Yolande
  Kreativ producent: Anna Firbank
  Soundscape: Sofie Birch
  Koordinatorer: Cecilie Glerup og Simone Cecilie PedersenGem din billet - den giver dig gratis adgang til Medicinsk Museion en dag efter eget valg i 2023.


Læs mere her på Medicinsk Museions hjemmeside:
Performance om mad og mikroberEr du interesseret i mikrober så læs mere her:

Forskningsprojekt: Microbes on the Mind

Podcast: Bakteriekultur – vores liv i mikrobernes verden

Arrangør

Hvad er Medicinsk Museion? Et universitetsmuseum, der udforsker og samler på medicinsk historie og kultur.


Hvad gør vi?
Gennem fantasifulde og undersøgende udstillinger, events og debatter bygger vi bro mellem den brede offentlighed og den nyeste forskning.


Og hvorfor?
Vi ønsker at uddybe forståelsen af sundhed, sygdom, krop & sind, og i sidste ende berige folks liv

  Lokation

  Medicinsk Museion, Bredgade 62, 1260 København K

  FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

   Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

   De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

   Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

   På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

   Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .