Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Senso release: The Void In Us"

Afholdt event

Senso release: The Void In Us"

Fra DKK 70,00

Sted

Dato

22 apr 2022 kl. 20:00 - 23:00

Beskrivelse

SENSO er relatérbare følelser indhyllet i storslået pop/rock anført af forsanger Jens Konrad, som tydeligvis ikke er bange for at gå planken ud i hans tekstskrivning. Han formår at beskrive alt fra de store afgørende momenter i kærlighedslivet til menneskehedens små triumfer, begge med overbevisende præcision og indlevelse.

Københavns nye undergrunds-supergruppe, som de blev døbt af Soundvenue, har lovet at deres debutalbum lander i April 2022. Denne koncert på Christianshavns Beboerhus d.22 April, vil være bandets releasefest i København, udover fest vil bandet også fremføre hele det nye album.

Debutalbummet, "The Void In Us", præsenterer et SENSO hvor catchy vokalmelodier, strygerarrangementer og atmosfæriske guitarer flyder sammen i både rørende klaverballader men også i energiske rocksange.

Selvom SENSO er nyt band har alle bandets medlemmer spillet live-musik i mange år, og derfor fremstår SENSO slet ikke nye på en scene. Da de fik lov at åbne den store scene på sidste års Journey Fest, var det tydeligt at se SENSOs individuelle erfaring.

Line Up:

Jens Konrad

Albert Hertz

Mads Uldum

Sofie Westh

Oliver Møller Neehammer

Lokation

Christianshavns Beboerhus Christianshavns Beboerhus, Dronningensgade 34, 1420 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .